Komolyan, ennyire sötét emberek vannak?
Azt mondja a jobb oldali beállítottságú emberke az egyik televíziós műsorban, hogy most már lehet tudni kik az MSZP szavazói. Mert szerinte, aki a magánnyugdíj pénztárt választotta az MSZP szavazó.
Normális?
És álltja, hogy ebből is látszik, hogy eddig kényszerből választották az emberek a MNY pénztári tagságot. Mert szerinte, a mostani szabad választásnál kiderült, hogy a többség nem akar tag maradni, tehát kényszer volt a korábbi rendszer.
(Szerintem a mostani volt a kényszer)
Hogy nyilatkozhatnak ekkora butaságokat egy TV műsorban? Épp itt az ideje hogy még véletlenül se kapcsoljak hasonló műsorokra. Éljenek a természet filmek.
Most akkor lesznek akik ez alapján megbélyegzik az embereket, hogy aki mny-tag az = MSZP?
Szép egy világ.
Az én ismerőseim közül sok Fideszes is marad! Egyszerúen nem értenek azzal egyet,hogy ellopja a kormány az eddigi megtakarításaikat! Azt sem hiszik el,hogy 10-20 év múlva kapnak az államtól nyugdíjat.
A Fidesz pedig mindent az MSZP-re fog! Ettől a fóbiájuktól nem képesek megszabadulni.
Én nem vagyok se Fideszes, se szoci, mégis maradok mnyp tag.
Akkor én most valami deviáns lettem?
Jézusom, de jó, hogy nincs tv-nk, ennyi baromságtól falnak lehetne menni...
"Egyszerúen nem értenek azzal egyet,hogy ellopja a kormány az eddigi megtakarításaikat!"
Ha ezek az emberek Drágabolgárúron és a hozzá hasonlókon kívül másfelé is tájékozódnának, akkor pontosan tudnák, hogy a kormány senkinek a megtakarítását nem lopja el, ez az egész csak egy hazug MSZP-s uszító kampány jelmondata. Aminek legfőképpen az MSZP megmaradó hívei dőlnek be.
Akik most ott állnak sorban hűségnyilatkozatot tenni a manyupok mellett, azok zömmel egyáltalán nem azért teszik, mert utánaszámoltak a dolognak és rájöttek, hogy nekik megéri magánnyugdíj pénztári tagnak maradni (kevesen vannak, akiknek tényleg ez a jó döntés), hanem egyszerűen be akarnak tartani a Fidesznek. "Mi azért is megmutatjuk!" Nem vall sok észre.
70
Manyupi tagnak lenni tényleg nem jó, de jobb döntés, mint államinak, mert semmi garanciát nem látok arra, hogy 50-60 év múlva az állam, mint olyan, ki fog tudni fizetni megközelítőleg annyi pénzt, mint amennyit nekem kéne befizetnem.
"Akik most ott állnak sorban hűségnyilatkozatot tenni a manyupok mellett, azok zömmel egyáltalán nem azért teszik, mert utánaszámoltak a dolognak és rájöttek, hogy nekik megéri magánnyugdíj pénztári tagnak maradni (kevesen vannak, akiknek tényleg ez a jó döntés), hanem egyszerűen be akarnak tartani a Fidesznek. "Mi azért is megmutatjuk!" Nem vall sok észre."
Nincs is igazán választási lehetőság. Akik hamarosan nyugdíjba mennek (hétfőig, mert az ÁNY-ra való jogosultság MNYP-snél csak addig marad meg!), azoknak megéri maradni, de akinek még több évük van, azok maximum "fight the power" alapon dönthenek a MNYP mellett, mert a Fidesz elveszi az államiba mindenképp befizetett összeget, és csak a maradék MNYP-s marad, ami tányleg pofátlan lopás és zsarolás.
Ez nem megéri, vagy nem éri meg kérdés, hanem MUSZÁJ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!