Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha esetleg bevezetik, hogy...

Ha esetleg bevezetik, hogy külföldre távozó diplomásoknak vissza kell fizeteni a taníttatásuk költségét, azt hogy fogja az állam ellenőrízni? Például ha én Kamcsatkában dolgozom majd ápolóként, mérnökként. Stb?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 11:49
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

pfff..

Ne haragudj, de manapság a szakmunkás foglalkozást végző emberek nagyon gyakran sokkalta többet keresnek, mint a diplomások.

2011. jún. 15. 14:38
 42/47 A kérdező kommentje:
Tudod, visszatérhetnénk a régi rendszerbe is és mindenki mehetne nyaralni is SZOT üdülőbe, és nem tehetné ki a lábát az országból. Aki külföldre merészelne menni akár csak nyaralni is vagy épp külföldivel kötne házasságot,az pedig aljas m.cs.k.s hazaáruló,ugye ?
2011. jún. 15. 14:41
 43/47 A kérdező kommentje:

Egyébként rengeteg ember megy ki kétkezi munkát végezni pl. az Egyesült Királyságba. Róluk mi a véleményetek ?

Aljas hazaárulók ők is, hogy külföldön lettek bolti eladók vagy épp építkezésen dolgozó munkások, ugye ?

Ahelyett , hogy kifizették volna a "tartozásukat" a középiskoláért, szakmunk

2011. jún. 15. 14:44
 44/47 A kérdező kommentje:

..szakmunkás képzésért, óvodáért.. stb.

Ezzel szemben egy igazi "hazafi" gondolom egy napra sem tette még ki a lábát kis hazánkból, ebből a Kánaánból.Sőt, ha a gyermeke ilyet tenne, kitagadná és az így megtakarított pénzét az államra hagyná.

2011. jún. 15. 14:45
 45/47 A kérdező kommentje:

Annyit még hozzátennék a 13.49-eshez, hogy ahhoz képest, hogy előítéletesnek és önelégültnek tartja az összes diplomás embert, ő maga az, aki előítéletes velük szemben.

Az meg, hogy ki milyen ember, az nem diplomától függ.

Sőt, az sem diplomafüggő, hogy ki és miért szeretne más országban letelepedni, mint ahol született, de mindegy..

2011. jún. 15. 15:03
 46/47 doboszoli ***** válasza:
32%

Ma 13:49

Mire ez a felháborodás?

Nem vettek fel 3,2-vel az egyetemre, vagy kirúgtak az első szemeszter után, mert nem tudtál levizsgázni statisztikából?

Próbálkoztál kisegítő iskolában??

2011. jún. 15. 19:41
 47/47 anonim ***** válasza:
82%
nekem attól nem lesz a fizetésem sem több sem kevesebb. szóval nem értem a habzószájú embereket. én is adózok de ugyan mindegy, hogy mire költi el az állam. ha lenne egy olyan lehetőség, hogy a fizetésemet növelné belőle, persze hogy azt választanám. de az ilyen irigy mocsok emberektől hányingert kapok aki úgy van vele, "ha nekem szar, legyen szar másnak is" férgek!!!
2011. jún. 29. 22:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!