Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki ennyire hülye?

Hogy lehet valaki ennyire hülye?

Figyelt kérdés

Namármost... A zsidók állandóan azt hajtogatják, mekkora nálunk az antiszemitizmus, meg hogy itt mennyire utálják őket. Ezzel szemben mégis itt vannak...

Én, mivel tudom, hogy a cigánytelepen megvernének, kirabolnának, nem megyek oda...

Akkor ha a zsidók tudják, hogy mennyire utálják őket, akkor mégis minek jönnek ide?

2011. ápr. 22. 00:42
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

az itteni magyar zsidók? Miért lennének magyarok?

Már mégis mi a fészkes manóért ne lennének azok?

2011. ápr. 22. 16:30
 12/37 anonim ***** válasza:

Az izraeli vagyok

Kerdezo, en nem tudom, hogy te "ennyire hulye" vagy vagy nem, de az egeszen biztos, hogy HAZUG vagy (es mint minden antiszemita egyben gyava is). Ha ugyanis nem lennel hazug, akkor azt irtad volna, hogy utalJUK, es nem azt, hogy utalJAK.

2011. ápr. 22. 17:41
 13/37 A kérdező kommentje:

Tudod a mi nyelvtanunkban többféleképpen is ki lehet fejezni dolgokat, de a végeredmény ugyan az. Szóval nem tudom, miben hazudtam.

Magasról lesz*rom, hogy antiszemita vagyok...

És mégis miért lennék gyáva, te izráel szemefénye?

2011. ápr. 22. 18:14
 14/37 anonim válasza:
Tényleg régóta élnek Mo.-n zsidók, és akármennyire is felháborít ez a "miért mondják, hogy itt mennyire utálják őket, és mégis itt vannak" dolog, azt nem tagadhatod, hogy igenis ők is magyarok. Ha te kimennél pl. Angliába, ott asszimilálódnál, dolgoznál, gyerekeid születnének, nekik is és nekik is, akik lehet, hogy már csak az angol állampolgárságot vennék fel, milyen lenne, hogyha pl. 100 év múlva azt mondanák az angolok a leszármazottjaidra, hogy "mit keresnek ezek itt, ha nem is angolok?"...
2011. ápr. 23. 00:50
 15/37 A kérdező kommentje:

Én nyugodt szívvel jelentem ki, hogy nem Magyarok...

És minek mennék Angliába?

2011. ápr. 23. 09:08
 16/37 anonim ***** válasza:

Izrael szemefenye? Koszonom a bokot.

Ami viszont a gyavasagodat illeti, azt senkinek nem kell magyaraznom, aki tud magyarul.

2011. ápr. 23. 09:10
 17/37 anonim ***** válasza:

"Én nyugodt szívvel jelentem ki, hogy nem Magyarok... "

még szerencse, hogy nem az olyan f@szkalapok döntik el ezt, mint te.

Neked nem lenne jogod magyarnak nevezned magad.

2011. ápr. 23. 11:00
 18/37 A kérdező kommentje:

"Neked nem lenne jogod magyarnak nevezned magad."

Miért is?

2011. ápr. 23. 11:11
 19/37 anonim ***** válasza:

azért, mert nem hozzád hasonló kis gernyók fogják majd eldönteni, hogy ki a amgyar, és amikor ezzel próbálkozol, akkor pont azt rombolod, ami elméletileg összekötné a nemzetet: a magyarságot.

innnetől kezdve, ha valakinek, neked nincs jogod magyarnak envezned magad.

Azért.

2011. ápr. 23. 11:35
 20/37 A kérdező kommentje:
Szóval a zsidók tartják össze a nemzetet? Hát bocs, de ezen szakadok a röhögéstől...
2011. ápr. 23. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!