Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki ennyire hülye?

Hogy lehet valaki ennyire hülye?

Figyelt kérdés

Namármost... A zsidók állandóan azt hajtogatják, mekkora nálunk az antiszemitizmus, meg hogy itt mennyire utálják őket. Ezzel szemben mégis itt vannak...

Én, mivel tudom, hogy a cigánytelepen megvernének, kirabolnának, nem megyek oda...

Akkor ha a zsidók tudják, hogy mennyire utálják őket, akkor mégis minek jönnek ide?

2011. ápr. 22. 00:42
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
85%

Az én környékemen az emberek harmada zsidó, szóval volt alkalmam beszélgetni velük.

Nos, azért vannak fokozatok is. Az idősebb zsidók nagy része ugyanúgy nem beszél idegennyelvet, mint a magyarok. Ők már nem akarnak új életet kezdeni. A fiatalabbak pedig ugyanúgy kimennek külföldre, mint a magyarok. Izraelbe azért nem mennek, mert túl veszélyes, ráadásul aki itt nőtt fel, az -akármennyire is zsidó- nem tud csak úgy hipp-hopp átköltözni egy másik országba. Azt pedig remélem te is látod, hogy pár zsidó nem képviseli az egész zsidóságot.

Magyarként hozzátenném, hogy tényleg nagy az antiszemitizmus, elég szétnézni a neten. A zsidók pedig tudják, hogy az antiszemita ugat, de nem harap.

2011. ápr. 22. 00:52
 2/37 anonim ***** válasza:

"Ezzel szemben mégis ITT VANNAK"

"nem megyek oda"

benne van a kérdésedben a válasz, nem ide jönnek, hanem már itt vannak régóta, sok-sok generáció óta ez a hazájuk, ezért nem akarnak elmenni.

2011. ápr. 22. 01:00
 3/37 tetro ***** válasza:
35%
milyen zsidók és hol mondanak ilyeneket? az összes zsidó mondja? vagy csak egy pár? neked ki mondta? hányan mondták? egy reprezentatív többség? honnan tudod hogy cigánysoron kirabolnának ha gyáva vagy odamenni?
2011. ápr. 22. 01:09
 4/37 anonim ***** válasza:
Azért ez kicsit más, a cigányok közé én sem mennék, de nálunk osztályban meg ismerősök között is, soha nem volt gond abból ha valaki zsidó, a zsidókat max. pár elvetemült jobbikos utálja annyira... De én úgy vettem észre (környezetemben, nem az interneten), hogy általában ha valakiről kiderül hogy zsidó, akkor sincs semmi, ez van. Ellenben a cigányokkal azért épeszű ember, párttól függetlenül nem áll le...
2011. ápr. 22. 01:43
 5/37 anonim ***** válasza:

nem hiszem, hogy a "zsidók" összessége ezt állítaná.

Minek teszel fel kérdést, ha úgyis tudni véled a választ?

2011. ápr. 22. 02:04
 6/37 anonim ***** válasza:
15%

"akkor mégis minek jönnek ide?"

Nem ide jöttek, hanem ide születtek. Az őseik pedig rég itt vannak. kb 500 évvel a honfoglalás előtt már itt voltak a zsidók, tehát legalább annyi joguk van itt lenni mint neked.

Te akkor miért nem költözöl el az országból a cigányok miatt? Indulj mihamarabb!!

2011. ápr. 22. 03:20
 7/37 A kérdező kommentje:

"Az őseik pedig rég itt vannak. kb 500 évvel a honfoglalás előtt"

Ennyi erővel meg az ősembereket az ufók csinálták fel, és azért ugrott meg az intelligenciánk.

Ennek a kettőnek ugyanannyi az igazságtartalma...

2011. ápr. 22. 08:36
 8/37 anonim ***** válasza:

Mert ezek az emberek magyarok. Zsidó vallású magyar emberek.

Fel bírod ezt fogni? A zsidó az nem egy külön faj, hanem ugyanolyan ember, mint te vagy én. Vagyis hát nem olyan mint te, mert te ritka buta ember vagy!

2011. ápr. 22. 16:03
 9/37 anonim ***** válasza:

Arról nem is szólva, hogy sok zsidó család, régebb óta magyar mint te.

Ugyanis, a mai magyarok nagyrésze igencsak keverék származású, számtalan nép élt/él a környéken, számtalan betelepülés történt, így hát a magyarok keveredtek.

Míg a zsidók, általában saját magukon belül házasodtak, így, mondjuk a IV. Béla idejében betelepített zsidó famíliák, sokkal régebb óta magyarok, mint sok a mellét döngető idióta

2011. ápr. 22. 16:06
 10/37 A kérdező kommentje:
Világosíts már fel, hogy miért lennének Magyarok...
2011. ápr. 22. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!