Ha most választanod kellene: Ki legyen hatalmon? A Fidesz vagy az MSZP?
Akkor legyen telibe 50-50% (bár tudom hogy ez nem lehet de elméletben szép lenne) , tehát ha bármit akarnak csinálni akkor meg kéne egyezniük .
Ja és fizetést csak akkor kapnak , ha a nép jónak látja :D , szóval ezzel ki lehet küszöbölni azt is , hogy sose értenek egyet és csak malmoznak , mert ha a saját pénzük múlik rajta akkor bizony ők is elkezdenének dolgozni végre .
mi baj a 2/3-mal?
Fidesz, 4/5; de a jobbik meg térjen magához, és ne ellenségeskedjék!!
Ez nem önpusztító gondolat?!? Arra vágyni, hogy k e v e s e b b e n szavazzanak arra, akire én, és így békjóba legyen kötve annak a megvalósulása, amit helyesnek látok?? Ez normális szerintetek?
Szerintem ha valki helyesnek lát valamit, mondjuk eg ypártra szavaz - teszem azt a fideszre - akkor egészséges arra vágyni, hogy meg is tudja valósítani az illető párt, amit szeretne- vagyis amit én jónak látok, nem?
Hat ha csak ezek kozul akkor inkabb fidesz. Egyelore. Az mszp teljesitmenyet se az elso felev alapjan iteltem meg, hanem 2010ben. Addigra bizonyitottak hogy mire kepesek.
A kerdes egyszeru, 2014ben meg fogom nezni hogy jobban elek-e, mint eltem 2010ben, ugy erzem hogy jo iranyba mennek e a dolgok vagy nem. Ha igen, akkor marad a kormany. Ha nem, akkor ellenzekre szavazok, de az nem az mszp lesz, hanem valaki aki meg nem bizonyitott, lmp vagy jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!