Fidesz? Jobbik? Mszp? Lmp? Más? Miért?
Nem tudom melyik a jobb, csak azt hogy eddig még a jobbik nem kormányzott
ugye az szdsz(jelenleg lmp) 8 év alatt tönkeretette az országot az mszp-vel karöltve
tehát azt a kettőt a rossz kategóriába sorolnám, a fideszről majd akkor mondok kialakult véleményt, mikor szavaznom kell addig meglátjuk mit csinál(eddig sajnos csak kib@szott velünk kis emberekkel) a jobbik eddig nullán van de ha úgy nézzük ő vezeti a versenyt (nálam
az mszp lmp mondjuk minusz végtelen a fidesz csak minusz 1000
Egyik sem.
A pártpolitika lényege az 'oszd meg és uralkodj' elv, semmi sem változik, amíg csak ebben tudunk gondolkozni.
"Az igazi a Magyar Kommunista Munkáspárt."
Azért ez bátorságra és enyhe elmeháborodottságra utal.
"Nem tudom melyik a jobb, csak azt hogy eddig még a jobbik nem kormányzott ugye az szdsz(jelenleg lmp) 8 év alatt tönkeretette az országot"
Hagyjátok már ezt az Lmp=Szdsz dumát.Már annyiszor be lett bizonyítva hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz,minek próbálkoztok még?
"Nem tudom melyik a jobb, csak azt hogy eddig még a jobbik nem kormányzott
ugye az szdsz(jelenleg lmp) 8 év alatt tönkeretette az országot az mszp-vel karöltve "
A MIÉP (jelenleg Jobbik), meg 4 éven keresztül ült a Parlamentben, és asszisztált Orbánéknak, amíg a népakarat ki nem penderítette onnan - örökre ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!