Az április előtti sok MSZP fikázóktól, és a manapság még gyakoribb Fidesz fikázóktól kérdezném: AKKOR MIT AKARTOK?
Mert - és ezzel kapcsolatban már néhány kérdést is tettel fel - nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez 90 %-ban ugyanaz a réteg. Akik hőbörögtek az MSZP alatt, mert akkor nem jó. Várták a választást, mint a megváltót. Aztán mégse váltotta meg őket, ajjajj, megint átkúrták a fejünk, hőböröghetünk tovább.
Mit akartok? Mi nyugtatna le titeket?
(Annyit elárulok. A legtökéletesebb párt sem fogja a sült galambokat a szátokba reptetni.)
"Legjobban egy hiteles szociáldemokrata pártnak örülnék, ennek hiányában az MSZP-t támogatom."
Szintén. Egyébként ők is elmehetnek az anyjukba.
"A legtökéletesebb párt sem fogja a sült galambokat a szátokba reptetni"
Ezt mégis, hogy érted? Szerinted ebben az országban azért hőbörögnek sokan, mert dolgozniuk kell? Vagy azért, mert nincs munkájuk, vagy ha van, akkor kevés a fizetésük?
Nem. Hanem, hogy jön egy párt, aki a szarból 2 nap alatt kirántja az országot, mindenki válogathat a munkahelyek közül, az fizetések akkorák lesznek, hogy félévente lehet új kocsit venni.
Mert ezt várta a sok ember a Fidesztől, aztán egy hónappal utána már ment a duma itt is, meg máshol is, hogy "Hát semmi sem változott!"
"Ezt mégis, hogy érted? Szerinted ebben az országban azért hőbörögnek sokan, mert dolgozniuk kell? Vagy azért, mert nincs munkájuk, vagy ha van, akkor kevés a fizetésük?"
Azért mert nincs Jobbik kormányzás.
"Mit akartok? Mi nyugtatna le titeket?
(Annyit elárulok. A legtökéletesebb párt sem fogja a sült galambokat a szátokba reptetni.)"
Ésszerű kormányzást, továbbá, ha a kormányzó párt azonnal kizárná azt akiről bebizonyosodott, hogy korrupt volt! (valahol így az én zsebemből is lopnak)
Ja és köszi a tanácsot, bölcsességed nélkül elvesztem volna a mikrokozmoszban :D
"Én egy igazi szélsőjobboldali pártnak örülnék!! (tehát nem nemzeti, "lájti" párt mint a jobbik)"
Valójában én is, náci párt kéne ide kormányra. De egyenlőre csak Jobbikunk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!