A politikai kérdéseknél miért vannak aránylag nagy százalékban leszavazva a korrekt válaszok?
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 16:09
1/15 anonim válasza:
Két oldal van jobb és ball egyik oldalnak a másik válasza sosem lehet korrekt példa pl én mindig levagyok szavazva hiába az igazságot írom dehát van még lejebb
2/15 anonim válasza:
Egy korrekt válasz sem volt még leszavazva.
3/15 anonim válasza:
előző akkor te ezek szerint nem sűrűn adol korrekt választ?
4/15 bumbi02 válasza:
mert sokan - legalábbis itt a politika témában - érzelmi alapon szavaznak.. magyarul nem azt nézik hogy a kérdésre válasz-e hanem azt hogy egyetérte-e vele...
5/15 anonim válasza:
előfordul ilyen, de bemásolsz egy szerinted korrekt választ amit leszavaztak nagyon?
6/15 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__14792..
pl a kérdésemnél, azt szavazták le a legjobban, aki beírta az adott törvényt.
2011. jan. 20. 18:09
7/15 anonim válasza:
Sokan elvi alapon döntenek és tényleg nem is nézik, hogy a válasz választ ad a kérdésre és igaz is. Például lenne ilyen kérdés, hogy mi Gyurcsány Ferenc foglalkozása (lehet van is). Én erre írnám, hogy képviselő, valaki más pedig, hogy tolvaj. Valószínűleg én olyan 50% körüli, míg aki a tolvajt írta 100% körüli hasznos választ adna. Már nem lepődök meg ilyenen.
8/15 anonim válasza:
Áhh nem lenne az 50, inkább olyan 30% körül. Kamumail az könnyen meglehet válaszaid alapján, hogy nálad előfordul ilyen, már bocs. Én jó jegyet kaptam politológiából nem zavar, hogy mennyire pontoznak le, nincsenek önértékelési gondjaim, szívesen válaszolgatok.
9/15 anonim válasza:
46-os, majd egyszer , talán, ki tudja, talán rájössz, hogy nem az iskolában tanultak érvényesülnek a világban. Nem kötelező nekem elhinni, majd az élet megtanít rá.
10/15 anonim válasza:
Kár is volna az igazságért meglepődnöd.Egy képviselőfánk inkább szolgálta a magyarok érdekeit,mint a böszme király.Az legalább finom volt,és jól éreztük magunkat tőle.De egyszer úgyis csattan rajta a bilincs. "A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:04"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!