Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nagymagyarok! Jobbikosok!...

Nagymagyarok! Jobbikosok! Hány százalékban fordulnak elő a háztartásotokban magyar termékek?

Figyelt kérdés

Pl: ruhák, szeszesital, élelmiszer, szórakoztató elektronikai eszközök, dohánytermékek

Őszintén...

Nem kötözködni akarok.

2010. aug. 15. 06:46
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
90%
Főleg élelmiszer az ami magyar termék a házunkban, mert nagy részét mi termeljük ki.
2010. aug. 15. 06:56
 2/27 anonim ***** válasza:
83%

élelmiszer oké, na de elektronikát próbálj csak mondjuk egy orion erősítőt venni, és meglátod, hogy kidobott pénz volt

szal én azt mondom, igyekezzünk persze magyar termékeket vásárolni, na csak ehhez minőség is kellene, és ne az legyen, hogy az ember egy az egyben kidobja az ablakon a pénzt

2010. aug. 15. 07:58
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi élelmiszert, amit csak lehet, magyart veszünk.

Ruházatban is igyekszünk.

Elektronika nincsen magyar.

2010. aug. 15. 08:50
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Élelmiszer,ha tehetem a magyart veszem.A ruházat nagyon

drága,így marad az "angol"butik.

2010. aug. 15. 11:28
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

ruházat az nem magyar,illetve van egy tisza cipőm :)

élelmiszer nagy részét magunk termeljük

elektronikai eszköz nincs magyar , kivétel 1-2 cég

szeszesital : ritkán iszok de ha iszok akkor sört és természetesen magyart,vagy általunk készített házi pálinkát.

dohánytermék: azt hiszem a szofit nem kell magyaráznom hogy magyar termék.

2010. aug. 15. 12:32
 6/27 anonim ***** válasza:
96%
Zöldséget-gyümölcsöt szinte kizárólag csak piacon vásárolok. Egyéb termékek esetén, ha nem sokkal drágább, a magyart választom. De sajnos azt én sem tehetem meg, hogy esetenként dupla áron vegyek meg valamit csak azért, mert magyar. De 10-20%-os ártöbblet esetén még megveszem a magyart. Ez alól kivétel a zöldség és gyümölcs, mert ott nem zavar, ha sokkal drágább, mert amellett, hogy magyar, SOKKAL jobb minőségű.
2010. aug. 15. 13:06
 7/27 anonim ***** válasza:
91%
Elnézést a rengeteg szóismétlésért...
2010. aug. 15. 13:07
 8/27 anonim ***** válasza:
46%

ma 12:32

"dohánytermék: azt hiszem a szofit nem kell magyaráznom hogy magyar termék."

azt hiszem, a British American Tobacco-t nem kell magyaráznom, hogy nem egy magyar cég ;) :D

2010. aug. 15. 13:56
 9/27 anonim ***** válasza:
17%
Mindig keresem a magyar termékeket,de arról nem én tehetek ,hogy sokszor elég kevés van....pl.tejből csak külföldi van szinte...
2010. aug. 15. 14:48
 10/27 anonim ***** válasza:
88%
Előző: Te hol szoktál vásárolni? A Sparban is van magyar tej. Szinte mindenhol van magyar tej.
2010. aug. 15. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!