Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nagymagyarok! Jobbikosok!...

Nagymagyarok! Jobbikosok! Hány százalékban fordulnak elő a háztartásotokban magyar termékek?

Figyelt kérdés

Pl: ruhák, szeszesital, élelmiszer, szórakoztató elektronikai eszközök, dohánytermékek

Őszintén...

Nem kötözködni akarok.

2010. aug. 15. 06:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Kb 95%-ban. És mondom ezt annak ellenére, hogy nemrégiben cseréltem le az elromlott Videoton tévém egy külföldire. És tudod miért? Mert nincs már Videoton sem.
2011. máj. 15. 19:49
 22/27 anonim ***** válasza:
Vannak árúk ammit sokan magyarnak hisznek de nem az. Egyik ismerősőm tavaly vásárolt egy Orion tv-ét, azt hitte magyar mivel orion, majd mondtam neki hogy kinai f@s . Szép kis átverés.
2011. máj. 15. 21:11
 23/27 anonim ***** válasza:

Bár nem vagyok jobbikos, nagymagyar sem (elég alacsony vagyok, sajnos), de azért válaszolok. Egyedül élek, viszonylag jó fizetésem van, így szerencsére megtehetem, hogy a minőséget is nézzem, ne csak az árakat.

Ruháim kb 0%-a magyar termék, de most hirtelen nem is jut eszembe egy hely sem (budapesti vagyok), ahol tudnék Magyarországon készült ruhákat venni. Maximum a Tisza-cipő, de lehet, hogy már az is kínai.

Élelmiszerből nem vásárolok sokat, mivel sütni-főzni nem tudok, így napközben a városban étkezek, gyorséttermekben, nagy ritkán normál éttermekben. Tejből általában magyart veszek, zöldségeknél és gyümölcsöknél is előnyben vannak nálam a hazaiak, kivéve ugye a délieket, de ez gondolom érthető. Sajtokból szintén a magyart szoktam, hacsak néha meg nem kívánok valami ínyenc francia vagy holland sajtot. Felvágottaknál a Pick az alap, egyértelműen magyar. Édességnél a Milkát semmi nem übereli, így az nem magyar. Ásványvízből viszont magyart szoktam, szóval elmondható, hogy úgy 60-70%-ban hazai ételeket fogyasztok.

Szeszből gondolom a pálinka és bor alap lenne, csak sajnos mindkettőtől hányingerem van. Sörből viszont nagyrészt magyart szoktam inni, Soproni, Dreher, stb. Meggyónom viszont, hogy szórakozóhelyeken a tequilának és a vodkának nem tudok ellenállni, és néha egy kis whiskey is lecsúszik.

Elektronikai készülék... szintén 0%, mint mondtam szeretem a minőséget, elektronikában pedig Japán az első, nem mi sajnos.

Dohányon én nem élek.

2011. máj. 15. 22:03
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan liberális vagyok, de nem spórolok a magyar termékeken.

Amiből tudok magyart venni (vagy legalábbis Magyarországon gyártottat), abból magyart veszek.

Tejtermékből szinte mindig, a cipőm Tisza, Videoton hangfalamat magyar alkatrészekkel javítottam (itt elérhető a cég: www.hangszoro.net ), magyar hangszedő van a gitáromban, stb.

2011. máj. 16. 01:51
 25/27 anonim ***** válasza:

Élelmiszer magyar termék, főleg hogy a zöldségfélék a kertünkben teremnek.

Alkoholt nem isztok de soproni és borsodi sör szokott leni a hűtőben.

Magyar ruhát én még nem láttam, az összes ruhám made is china és taiwan, még a Nike is.

Elektronikus eszközöket nem tudom hol gyártották.

Mi is mint a legtöbb család az nézzük hogy mi az olcsóbb.

Ha olcsóbb a szerb cucc akkor azt vesszük, ha a magyar akkor azt.

2011. máj. 16. 10:39
 26/27 anonim ***** válasza:

Nem lengetek árpád sávos zászlót, nem járok tüntetni, de a Jobbikra szavaztam.

utolsó voltam.

2011. máj. 16. 10:41
 27/27 anonim ***** válasza:

"Cukorgyárunk (már) nincs"

-Van

[link]

2011. máj. 16. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!