Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mennyiben változna meg a GYK...

Doboszoli kérdése:

Mennyiben változna meg a GYK politikai rovatának stílusa, ha csak névvel, lakhellyel ellátott kérdések és válaszok jelennének meg?

Figyelt kérdés

Játsszunk el a gondolattal.

Tudom, hogy a GYK egyik fontos eleme az anonimitás, ez helyes is pl. szex rovatban.

Ám itt ez egyeseket olyan hangnemre, sarkal, hogy a stílus minimum némi kívánnivalót hagy maga után. Mondjuk engem nem zavar, szeretek vitatkozni is, ha zavarna, akkor nem jönnék ide.

De kíváncsi lennék, hogy a környezet számára beazonosíthatóan is ez lenne-e a hangnem.

Gondolok itt az ördögista gyerekre, az internet kávéházból irkáló "gyártulajdonosra" akinél 200 nettót keres a portás, stb.

Ha hülyeségnek tartjátok a kérdést, azon sem sértődök meg.

2011. jan. 30. 17:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
19%

-Nem tennének fel olyan kérdéseket, hogy hogyan kéne kivégezni Orbánt

-Nem lennének holokauszttagadók

-Nem lennének netnácik és netkomcsik

-Nem lennének összeesküvés-elméleteket alapuló kérdések

-Nem lennének helyesírás-mániás nyelvtannácik, viszont kevesebb helyesírási hiba történne, mert a írogatók jobban odafigyelnének arra, hogy mit írnak

-Senki se istenítené az MSZP-t

-Lennének jobbikosok, de nem irracionális fanatikusok

-Nem lennének Fideszesek, csak olyanok, akik "egyet értenek a Fidesz X meg Y rendelkezésével"

-Nem hurrognák le azt aki Nyugatra akar költözni

-Nem lennének olyanok, akik panelházakat, szovjet-stílusú játszótereket és sorkatonaságot akarnának bevezetni, miközben a noszalgia beszél belőlük

-Nem lennének Kádáristák

2011. jan. 30. 17:35
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

lényegében ez amolyan kínai, koreai stílus lenne. valamelyik országban is be is van vezetve, hogy kommentelőknek is regisztrálni kell magukat.

a kérdésedre a válasz: valóban "tisztább lenne", viszont mégsem.

Hisz megmondod az igazat, amit gondolsz, tisztességesen, de ha címedet meg a gatyád méretét is tudná itt mindenki, akkor utána lehet, hogy 1-2 kigyúrt faxkalap várna az ajtód előtt. Természetesen lehet azt mondani, hogy gyáva aki nem vállalja, de szerintem hülye aki megvereti magát azért, hogy kimondja amit gondol.

Emléxem, nagyon régen volt itt egy emberke aki fenyegetőzött. Egy kérdésben pampogott, hogy miért büntette meg a rendőr (1-2tízezer Ft-ra), mert gyorsan hajtott. Kiakadt amikor mondtam, hogy talán ő volt a hülye.

Ezek után egy tonna fenyegető levél érkezett tőle privátban amiben találkozni akart, meg bunyózni, stb. Nem vagyok egy vékony izomtalan csávó, de egyrészt úgy lettem nevelve, hogy ha lehet kerüljem az erőszakot, másrészt totál semmi kedvem egy izomaggyal azért bunyózni mert ő akarja. Amúgy utánanéztem iwiw-en, egy 40 éves szerencsétlen ürge volt.

Tehát egyszerűen nem lenne fer. Azt tudnád tenni ellene, hogy te is csapatot gyűjtesz magad mellé és ha a gyakori rossz arcai támadnak, akkor a gyakori jó arcai védenek, és lenne bandaháború, bár nem valószínű, mert a magyarok nem tartanak így össze.

Egyszerűen többet ártana mint használna, de végső soron inkább öncenzúra alakulna ki, ugyanez megy a médiatörvénnyel, a gumiszabályok miatt a sajtósok félnek megírni amit gondolnak majd.

2011. jan. 30. 17:47
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem arra gondoltam, hogy fényképpel és címmel, hanem a környezet által beazonosíthatóan.

Tőlem már többen kérdezték: "te vagy a GYK-n az a doboszoli?" Aztán én be is vállaltam.

2011. jan. 30. 17:50
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

Nem hiszem, hogy volna joga az oldalnak személyes adatokat közzétenni, meg aztán, hogy ellenőrizzék le, hogy valós adatokat adsz meg. Postán is küldjenek aktiváló levelet regisztráció után?

Nem gondoltad végig alaposan.

2011. jan. 30. 18:33
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem akarok forradalmat, jó ez így.

Csak mint írtam, játsszunk el a gondolattal.

Az eredmény érdekelne, nem a technikai kivitelezés a lényeg.

2011. jan. 30. 18:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Első válaszadó:

lennének, csak nem itt.

Ja és igen: bárcsak ez lenne a legfőbb probléma, amit az első válaszadó mond (ha nem akarja levenni a rózsaszín szemüvegét, akkor hagyja csak magán, a tényeket söpörje nyugodtan félre).

2011. jan. 30. 18:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Hülyeségnek tartom, semmi sem változna. Nem olyan nevet címet ad meg mindenki amilyet akar? Gyakorlatilag csak az ürüléket képelnéd fel erőteljesen.
2011. jan. 30. 19:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Elsőke és megkérdezhetem mitől nem lennének? xD
2011. jan. 30. 19:38
 9/12 anonim ***** válasza:

SEMMI

ugyanis ,nem mindegy neked ,hogy "mézeskalácstündér válasza:" vagy ,hogy nincs oda írva semmi?

senki se vállalná be az igazi nevét.

2011. jan. 30. 19:59
 10/12 anonim ***** válasza:
23%
"Tőlem már többen kérdezték: "te vagy a GYK-n az a doboszoli?" Aztán én be is vállaltam." És egyik sem vert meg? Mert a hozzászólásaid alapján megérdemelnéd legtöbbször.
2011. jan. 30. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!