Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez pontosan mit jelent? Nem...

Ez pontosan mit jelent? Nem utasíthatják vissza a végzettségüknek nem megfelelő munkát sem az álláskeresők

Figyelt kérdés

[link]

Ha nem szimpi a fejem az ügyintézőnek, azt mondhatja, hogy menjek fát metszeni vagy söpörgetni vagy vállaljak el egy olyan munkát, ami pitiáner pénzért tudom, hogy kicsinál idegileg ( pld ha azt mondják, hogy üljek be egy bevásárlóközpont pénztárába (mondjuk, ott nemtom mennyi a fizetés)biztos, hogy a tizedik embert felrúgom, mert nem nekem való az ilyen munka, megbolondulnék ott a sok vevő között)?

2011. jan. 7. 15:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
62%

18:13

Kincsem. Az országban rengetegen röhögve túlóráznak ingyen, azért mert ha húzná a száját, akkor kirúgnák, éhendöglene, megfagyna és vinné a bank a házát/lakását/autóját. Az emberek némelyike 40-41 fokos lázzal is melózik, nem mer táppénzre menni és a főnök se küldi haza!

Szerintem sem igazságos, de aki nem él meg segélyekből az eltűri, ha akárhogy is megalázzák. Nem a tartás hiányzik belőle, hanem a normális megélhetéshez szükséges pénz a zsebéből. Rengetegen vannak ma így. Persze ha megengedheted magadnak, hogy munka helyett otthon tévézzél, akkor tedd meg.

2011. jan. 7. 18:28
 32/61 A kérdező kommentje:
Most nincs valami olyasmi, hogy tanári életpálya program, az nem segíthetne neki valamit?
2011. jan. 7. 18:29
 33/61 A kérdező kommentje:

Ha senki nem hagyná magát...de ezt magyarok közt megszervezni nem lehet....(lehet más népnél sem).... nem lenne a cégeknek ekkora hatalma...

azért van ez, mert hagyjuk magunkat és a kormány is hagyja ezt...

2011. jan. 7. 18:31
 34/61 A kérdező kommentje:
Náluk hazaküldték az embereket betegen, mert ha megfertőzi a többit, nagyobb a gáz....:(
2011. jan. 7. 18:32
 35/61 anonim ***** válasza:
63%
18:28 - Ha kifizetik, akár 24 órázok is... Ingyen nem, vannak fizetnivalóim, tudod, nekem se ingyen adják a kenyeret a voltban...
2011. jan. 7. 18:40
 36/61 anonim ***** válasza:
80%
Én a RÁT-ra írtam, hogy ha nem tetszik, nem kell elvállalni a munkát. Mert nem egy nagy összeg, amiért megérné mondjuk elmenni utat takarítani. Aki meg annyira rá van szorulva a pénzre, hogya RÁT-ról nem tud lemondani, az valószínűleg megcsinálná azokat a munkákat akkor is, ha nem a RÁT keretei közt kellene, hanem munkavállalóként, hogy legyen miből élnie. Én legalábbis ezt tenném, ha semmi pénzem nem lenne, pedig van diplomám nekem is. Csak nem kellek sehova...
2011. jan. 7. 18:53
 37/61 A kérdező kommentje:
értettem, de ez most nem arra vonatkozik, hogy az álláskeresésinél is így lesz most már?
2011. jan. 7. 19:00
 38/61 anonim ***** válasza:
35%
Nem tudom... remélem, nem. Hadd döntsem már el én, hogy milyen állásokra jelentkezem (aztán ha nem vesznek fel, az az én bajom lesz, DE legalább az én döntésem).
2011. jan. 7. 19:14
 39/61 doboszoli ***** válasza:
36%

Ma 16:20

Mondod ezt, gondolom (még) van munkád, és sosem voltál munkanélküli. Ha egyszer majd-ne adja az ég- belekerülsz ebbe a helyzetbe, át fogod értékelni a kommentedet.

Nem kicsit, nagyon.

2011. jan. 7. 19:16
 40/61 perettyó ***** válasza:
51%
ha annyira okos vagy akkor keres magadnak munkát ne a munka ügyibe rohangász
2011. jan. 7. 19:17
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!