Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez pontosan mit jelent? Nem...

Ez pontosan mit jelent? Nem utasíthatják vissza a végzettségüknek nem megfelelő munkát sem az álláskeresők

Figyelt kérdés

[link]

Ha nem szimpi a fejem az ügyintézőnek, azt mondhatja, hogy menjek fát metszeni vagy söpörgetni vagy vállaljak el egy olyan munkát, ami pitiáner pénzért tudom, hogy kicsinál idegileg ( pld ha azt mondják, hogy üljek be egy bevásárlóközpont pénztárába (mondjuk, ott nemtom mennyi a fizetés)biztos, hogy a tizedik embert felrúgom, mert nem nekem való az ilyen munka, megbolondulnék ott a sok vevő között)?

2011. jan. 7. 15:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
87%
Még annyit, hogy ha nem tetszik, akkor nem kell elvállani a munkát, csak akkor pénz sincs. Ez ilyen valamit valamiért féleség.
2011. jan. 7. 18:02
 22/61 anonim ***** válasza:
19%

"Egyébként én azt vettem észre (tapasztalat), hogy néha a diploma már szinte hátrány az álláskeresésnél, egy jobb szakmával jobban el lehet helyezkedni."

AZ én szakmámban(ami lesz), diploma nélkül még az interjúra se hívnak be.

Átlag fizu 300+.

2011. jan. 7. 18:03
 23/61 A kérdező kommentje:

asszem, ez az új szabályozás arról szól, hogy már nemcsak a RÁT-nál van így

ha belegondolok, hogy nekem azt mondják, hogy menjek valami fizikai munkára kispénzért műszakozni is úgy, hogy 2 óra oda, 2 óra vissza az út....

és akkor ki is megy a gyerekért az oviba?

2011. jan. 7. 18:05
 24/61 A kérdező kommentje:
Mi a Te szakmád?
2011. jan. 7. 18:05
 25/61 anonim ***** válasza:
35%

"Mi a Te szakmád?"

(Ami még folyamatban van.)

Programozó.

2011. jan. 7. 18:07
 26/61 A kérdező kommentje:

"Még annyit, hogy ha nem tetszik, akkor nem kell elvállani a munkát, csak akkor pénz sincs. Ez ilyen valamit valamiért féleség."

ez nem így van...ledolgozod az életed, majd kihajíntanak, mint macskát, mert nekik nem kell anyuka....az egész életed leadóztad, lejárulékoltad...majd kiadnak egy olyan munkát, ami köszönőviszonyban sincs veled..direkt persze, hogy ne kelljen támogatni téged....

az,hogy valaki pár hónapra elvállal egy neki nem passzoló melót, egyrészt kicsinálja őt és a családját, másrészt nem viszi előrébb az életet

tovább meg úgyse alkalmazzák ,mert még az önkormányzat is kirúgja azt, aki után nem kap támogatást, pedig állami cég, nemhogy egy privát cég

2011. jan. 7. 18:08
 27/61 A kérdező kommentje:

Nálunk nincs helyi média.

A hirdetőtábláról meg vagy lepotyognak a jobb dolgok vagy fel se kerül, mert már betelt vagy kiadták. :)

2011. jan. 7. 18:10
 28/61 anonim ***** válasza:
75%

Kedves 18:07!

Odaírtam, hogy NÉHA. ezt pl a tanárszakosokra, a bölcsészek egy részére értettem. Az én páromnak tanári diplomája van és kitörölheti vele, mert gyerek egyre kevesebb van, az iskolákat meg összevonják. Elvégezte a burkoló és a kőműves szakmát és dolgozik. Mellette informatikát tanul, képzi magát.

2011. jan. 7. 18:11
 29/61 anonim ***** válasza:
63%
16:20 - Picim, INGYEN NEM DOLGOZOK! Elvállalok olyan munkát is, ha kell, ami nem a végzettségemnek megfelelő (most is ez van), DE NEM TÚLÓRÁZOK INGYEN!
2011. jan. 7. 18:13
 30/61 BlackSword ***** válasza:
59%

Ez pontosan így van... De iagzából csak a közszférára van hatással... Így tudják hatékonyan átszervezni képzett vezetőket akiktől félnek olyan munkakörökbe, amikhez túlképzett... A helyükre meg ültetik a képzetlen, nyámnyila pártkatonáikat, akik tesznek a törvényekre, a szervezetek belső működésére és még a józan észre is néha... Sajnos nekem is van az ismerettségemben olyan személy aki intézményvezető helyettesből lett egyszerű irodista... Ráadásul vezetői végzettséggel... A helyére, aki ma már intézményvezető egy olyan személy került akinek lövése sincsen az adott intézmény működéséről...

Ki lehet sajnos jelenteni, hogy ekkora szellemi sötétség régen volt már kishazánkban...

2011. jan. 7. 18:21
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!