Ez pontosan mit jelent? Nem utasíthatják vissza a végzettségüknek nem megfelelő munkát sem az álláskeresők
Ha nem szimpi a fejem az ügyintézőnek, azt mondhatja, hogy menjek fát metszeni vagy söpörgetni vagy vállaljak el egy olyan munkát, ami pitiáner pénzért tudom, hogy kicsinál idegileg ( pld ha azt mondják, hogy üljek be egy bevásárlóközpont pénztárába (mondjuk, ott nemtom mennyi a fizetés)biztos, hogy a tizedik embert felrúgom, mert nem nekem való az ilyen munka, megbolondulnék ott a sok vevő között)?
Pld nekem pánikrohamom van sok ember között. Vásárolni se megyek tescoba meg ilyen helyekre...akkor, hoygan tudnék nagy térben sok ember közt dolgozni...sehogy....mindig kis termű irodákban dolgoztam.
Vagy van olyan ismerősöm, aki nem tud mit kezdeni a gyerekekkel..azt, berakják dajkának vagy még ennyi végzettséget sem igénylő gyerekekkel kapcsolatos munkakörre....hát, akkor kikészülne...
Ez meg mi a sz@r?
A munkaügyi központ kötelezhet egy adott munkára?
Úgy kellene, hogy akinek magasabb a végzettsége, az az üres munkák közül azt kapja ami magasabb szintű. És minél alacsonyabb a végzettség, akkor a munkák közül(amit kínálnak)annál alacsonyabbat kap.
Ha van 3 munka.
Wc takarító, ruhabolti eladó, egy irodai munka, akkor akinek a legmagasabb a végzettsége, az kapja az irodát, akinek alacsonyabb van az a boltot, a legalacsonyabb a wc-t.
Ha csak 1 fajta munka van a városban akkor oda raknak mindenkit.
"A munkaügyi központ a hozzájuk beérkező álláslehetőségeket kiközvetiti a regisztrált munkanélkülieknek. Ezzel a változtatással a munkanélküli diplomásokat is kiküldhetik 8 általánost se igénylő munkakörökre, nincs többé: "Bocs, de a diplmásként nem fogok WCt pucolni!"
Hála istennek.
Azért tart itt ez az ország, mert a sok meghunyászkodó alázatos ingyen túlórázik úgy be van fosva.. Aki ekkora idióta, szívatható. Ha nem lenne olyan, aki eljátszana azt, hogy ő akkora béna, hogy megtehet vele bármit egy cég, akkor nem lennének a cégek ilyen bármit megtehetek a sok hülyével helyzetben.
Nem hinném, hogy az a megoldás, hogy irodai embereket fametszésre kötelezzenek, mert, hogy ettől nem lesz jobb munkája, az tuti. Vagy, ha ezt beírnám az önéletrajzomba, kapkodnának utánam azok a cégek, ahol normális munkám lehetne? Nem.
"Ha nem szimpi a fejem az ügyintézőnek, azt mondhatja, hogy menjek fát metszeni"
EZ MARHASÁG! Nem a munkaközvetítő veszi fel a személyt hanem a MUNKÁLTATÓ!
"Bocs, de a diplmásként nem fogok WCt pucolni!"
A diploma szarra se jogosít téged!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!