Horthy Miklós vagy Hermann Göring miért nem tüntetik ki posztumusz az Izraeliek az igazaknak járó, kitüntessél?
"De NORMALIS MAGYAR nem hasznal ilyen hangot."
Ja, es ezt mint a magyarsagon kivulallo mondom.
Nem hittem volna, hogy csak tévedsz. Azt nagyon elképzeletlenek taroztam volna. Ha így volt, akkor elnézést kérek!
Én iszlámista? Még keresztény sem voltam soha, nem hogy iszlámista.
Egy ősteremtő istenben és lélekvándorlásban hiszek. És mind ezt saját kútfőből. Mert a nyolcvanas évek elején, amikor ez lett a meggyőződésem. Ilyenről itt még hallani sem lehetet a cenzúra miatt.
Számomra minden ember egyenlő. Legyen az bármilyen vallású és származású. És ne zavarjon, hogy a barátaim több mint fele zsidó!
Mint mondtam soha nem voltam keresztény és szüleim sem. Anyám materialista és az egészség ügyében dolgozott. Apám meg erősen szabadelvű idealista humanista nézeteket-valót mindig, különösebb vallási meggyőződés nélkül. És vállalkozó volt amióta az eszemet tudom.
És a palesztinkérdésről ép egy-két zsidó barátaim beszéltek sokat. Hogy Izrael az unokatestvér népűkkel szemben milyen kegyetlen.
Enyhén szólva kevésbé vagyok arab barát, mint a zsidó barátaim.
"Nem hittem volna, hogy csak tévedsz. Azt nagyon elképzeletlenek taroztam volna. Ha így volt, akkor elnézést kérek!"
"Más feltételezhetően magyar nyelvtudással magyar anyanyelvű vagy/voltál. Akkor miért is nem vagy már a magyarság része? Meg tagadtad a származásod? Rengeteg nemzetiség volt a magyarság része. Igaz a húszas években más volt a szóhasználat, és nem nemzetiségeket mondtak, mint most."
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__1381..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!