Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért utáljátok a zsidókat?

Miért utáljátok a zsidókat?

Figyelt kérdés
Magyarországon mindenki zsidó aki gazdag. Egész Nyugat-Európa zsidó befolyás alatt van. Viszont nézd, milyen jól élnek! Tudjátok mit? Ha olyan életszínvonalat teremtenek a zsidók a világban, mint amilyen nyugaton van, akkor én is örömmel leszek zsidó.
2010. nov. 8. 18:02
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

2 zsidó fajta van, az 1. a kis ember (velük semmi gondom) 2. az Israelt(és valószínűleg egyébb országokat) írányító vezető zsidők. Na

Akik nem utálják a 2. pontban lévőket és antiszemitáznak akkor menjenek védjék még a palesztínokat is a rasszízmus védjegyében.

2010. nov. 8. 22:48
 42/56 anonim ***** válasza:
38%

De az mindenképpen elgondolkodtató hogy a holokauszt tagadása büntetendő, míg a kommunizmus áldozatainak tagadása nem.

Kérdező, erre tudsz normális indokot adni?

2010. nov. 8. 22:50
 43/56 anonim ***** válasza:
*A gond csak az hogy sokan összetévesztik az 1. és a 2. pontban lévők bűneit.
2010. nov. 8. 22:51
 44/56 anonim ***** válasza:

Hogy a kérdező normális választ?

Még az általam felsorolt fogalmaknak se nézett utána.

:P

Elégtelen!

2010. nov. 8. 22:55
 45/56 anonim ***** válasza:

"De az mindenképpen elgondolkodtató hogy a holokauszt tagadása büntetendő, míg a kommunizmus áldozatainak tagadása nem."

Az is büntetendő, csak most a holokauszt-tagadás a divat. Max. a Biszku, meg a Thürmer magyarázgat néha.

2010. nov. 8. 22:55
 46/56 bumbi02 ***** válasza:
48%

De az mindenképpen elgondolkodtató hogy a holokauszt tagadása büntetendő, míg a kommunizmus áldozatainak tagadása nem.

akkor olvasd el a törvénycikkelyt megint.

amugy meg, ezt hogy két féle zsidó, nem nekünk kéne mondani, mert mi tudjuk, látjuk. én elhiszem és tudom hogy vannak pénzéhes, mindenkin átgázoló zsidó milliárdosok bizonyosan. vagy akár országvezetők is. viszont ez egy elég szük réteg. ez olyan mintha a magyarokat azért utálnánk mint amienek a politikusaink. van 368+/- 100 gerinctelen politikusunk és emiatt rá süthetnénk 10 millió magyarra hogy gerinctelen, nem? ugyanaz.

az a baj hogy a többség kollektiven minden zsidót utál, nem pedig csak azokat akiket ténylegesen kéne. mert egy 15 éves zsidó lányt miért utálnál? semmit nem ártott neked.

2010. nov. 8. 23:24
 47/56 anonim ***** válasza:
Kettősmérce, kirekesztés, rasszizmus. Ez mind az ő jellemzőjük, de mindenkit ezzel támadnak. Ezért.
2010. nov. 9. 14:35
 48/56 anonim ***** válasza:

Walter Sobchak válaszaival teljes mértékben egyetértek!

Amúgy aki már bele mnet ebbe a zsidóutálatba, annak beszélehtsz amennyit akarsz, úgysem lehet meggyőzni, mert ez egy ÉLETFILOZÓFIA! Fejükbe vették, hogy a zsidók a felelősek minden rosszért, bajért,kárért (még azért is ami őket éri)! Szóval innentől kezdve nincs miről beszélnünk! Ők így gondolják én meg nem!

2010. nov. 9. 16:12
 49/56 anonim válasza:

Azért utálják a zsidókat, amiért a frusztrált, irigy, buta, ostoba, tanulatlan, tahó alakok utálják a zsidókat.

A megfelelő aláhúzandó.

2010. nov. 29. 17:38
 50/56 anonim válasza:

Én szerintem tehetséges és ügyes emberek.

Éljenek a zsidók.

Vesszenek a nácik és a fasiszták.

Utálom az ijeneket !!!!!!!

2011. máj. 20. 21:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!