Jobbikosok ti utáljátok a zsidókat?
Őszinte válaszokat kérnék. De tényleg.
Aki filozofikusan szeretne válaszolni frappánsan tegye.
Nem utálom őket. A cionistákat utálom.
Ha az elsőt nem láttad volna.
nekem nincs bajom a zsidó származású vagy vallású itthoni kisebbséggel.
Izraelt nem szeretem. Illetve az itteni zsidó szervezeteket meg esetleg befolyásosabb rabbikat akik ha tehetik visszaélnek a holokauszttal és az antiszemitizmussal.
Én nem vagyok jobbikos, de hiszek benne, hogy van náluk egy bizonyos kör, ami nagyon is benne van a föld uralkodó elitjében. Sajnos még nem sikerült meghatároznom, hogy pontosan mik a kritériumai ennek.
De itt van például, hogy a nyugati világ szinte összes bankja zsidó kézben van, valamint a föld legnagyobb hatalommal rendelkező emberei zsidók, elég itt említenem a Rothschild, Rockefeller, Warburg, Lazard, Schiff, Morgan, Rathenau, Lehman, Goldman és a többi személyt.
Van benne valami, hogy zsidók kavarják a sz@rt, de ez egy elég szűk körhöz tartozik. Mostanában éppen azzal szórakozok, hogy kiderítem, ezek a zsidó családok hogyan kerültek vezető pozícióba. A szálak még a középkorba eredeztethetőek vissza...
Nem.
Izrael vezetésével van bajom, ártatlan emberek lefoszforozásával, illetve a nagytőkésekkel, akik véletlenül pont zsidók.
Tudom nehéz a TVnek nem hinni, de a Jobbikosok nem nácik, nem utálnak senkit faji alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!