Magasról le..., hogy mi van egy spanyol cigánnyal, aki a múlt században élt.
Engem az érdekel, hogy mi van itt és most. Márpedig a cigányok 95%-a nem Giménez Malla Boldog Ceferino vagy Dankó Pista, aki pedig a maradék 5%-hoz tartozik, általában ugyan úgy (vagy még jobban) megveti a hangos többséget, mint a magyarok.
Ráadásul azt sem hiszem, hogy erről a kérdésről a Jobbik szavazótáborának lenne egységes álláspontja.
ma 21:30
Úgy, hogy már azelőtt kitalálta, hogy szerinte mi a helyes válasz, hogy kiírta a kérdést.
csak amikor azt mondjátok hogy halál MINDEN cigányra, akkor sajnos ez a kivételes 5-10% is beleesik..
.. akinek nem inge ne vegye magára, nem tudnám megszámolni egy kezemen hányszor hallottam jobbikos szavazóktól hogy minden cigányt utálni kell vagy megölni mert cigány.
kedves utolsó!
korántsem.. ismerek nem egyet aki cigánynak tartja magát anank ellenére hogy rendes.. magyarok közül is lehet ugyanugy mutatni rendeset és nem rendeset.. csak mig a cigányok szinesfémlopások, erőszakos büncselekmények körében követnek el bünöket, addig mi magyarok politikában, valamint az erőszakos büncselekmények közt legalább annyi magyart is találni szerintem.. persze a cigányok számához képest tényleg nagyobb arányban fordul elő ott a bünözö hajlam, de nem azt jelentih ogy minden cigány bünözö.. utáld a bünözö cigányt, de utáld a bünözö magyart is.. a jó életet élőket meg ne utáld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!