Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jobbikosok ti utáljátok a...

Jobbikosok ti utáljátok a zsidókat?

Figyelt kérdés

Őszinte válaszokat kérnék. De tényleg.

Aki filozofikusan szeretne válaszolni frappánsan tegye.

2010. márc. 31. 16:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
1 őket nélkül*
2010. jún. 17. 20:52
 22/24 anonim ***** válasza:

Itt a média meg a hülye ujságirok találják ki,hogy a jobbikosok utálják a zsidokat A zsidotökének az ország sokat köszönhez amarikábol sok kiment zsido pénzzel jött

haza igaz vállalkozott,de kérdem én?adot ki fizet?akinek van miből nem?Én magyar református vagyok a konzulensem a kollegáim mint zsidok voltak 20 évig dolgoztunk együtt.

egy két hülye meg mindenhol van A tv is azt nyomatja,hogy perelik egymást.Most olvasatam Rogán Antal nyilatkozatát,hogy a jobbikosok miért zsidoznak és cigányoznak ? Nem lehet egylapon emlegetni őket Mivel azsidok 80 % a tanult ember a cigány meg 0,5% ban azt a kijelentését pedig Molnár Oszkárnak aki bátran kijelentette,hogy acigányok mit müvelnek az ugy igaz ki is zárták a fideszböl Most ő az egyetlen fügettlen jelölt Pedig ugyanazt mondta mint a Hornyák valki rendőr,hogy a bünesetek elkövetöi 80%ban cigány.Orbán Viktor meg kijelentette éppen ma,hogy a söpredék Akkor most mi van ? mindd a három ugyanazt mondja.A jobbik a cigánybünözés ellen akar fellépni és igaza van Neki minden jár ,mert az életbe annyit tett érte,hogy megszületett.A zsidok meg csak hagy pereskedjenek egymással kit zavar?

Nézzük meg a magyar történelmet a magyarok mikor tartottak össze soha Semmivel nem vagyunk különbek.

2010. jún. 17. 22:27
 23/24 anonim ***** válasza:

Sajnos van sok ilyen Jobbik szavazó, akiknek addig terjed az agyuk, hogy "rohadtzsidók".. Ne ez alapján ítéljétek meg a Jobbik szavazók többségét, és pláne a pártot ne.

Válasz helyett inkább visszakérdezek : Kérdező, te utálod a cigányokat?

2010. jún. 17. 23:42
 24/24 anonim ***** válasza:
Én utálom a zsidókat.És nem azért mer az a nevük hanem mert egy szégyenletes rühes népség.Átakarják venni az egész világ irányítását,Pénzforgalmát ezáltal elnyomják a fehér embereket.És még sorolhatnám mért utálom őket.
2011. ápr. 2. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!