Miért utáljátok a zsidókat?
18:28
Hmm megint ugyanaz. A világ urai.
Gyűjtöm ám, eddig felelősek:
-cigány-magyar ellentét
-szeptember 11.
-mindenféle háború
-ide írnám még a sajátomat is, hogy szerintem tüdőrákot is miattuk kapok ha dohányzok. Mert zsidók. Ezért.
Nee! Hagyjátok már a zsidókat :D Most komolyan én meg református vagyok:D Ez most olyan mintha azt kérdeznéd, hogy miért utáljátok a reformátusokat?xd Vegyétek már észre magatokat száljatk már le a zsidó vallású emberekről, ha a reformátusokat meg a katolikusokat nem szekáljátok, a zsidókat se kéne és még sorolhatnám a vallásokat... NA FELFOGTÁTOK HOGY EZ NEM SZÁRMAZÁS HANEM EGY TELJESEN NORMÁLIS VALLÁS ??????? DE GONDOLOM NEM xd:D MIND1 xxdxdxd áhhh nem rágom a számat :D
16F
http://www.youtube.com/watch?v=4dwW-kRnr2w
tessék nézd meg. Amúgy meg hiába lájkolod itt a zsidókat. Te úgyse vagy az és nem is lehetsz soha, de ha gyerek lesz azok se lesznek azok és az ő gyerekük sem. Mert a zsidóság több ezer éve fejlődök lop csal hazudik, generációk tanítják az ifjakat. És ez az egész a neveletetésről szól őket felkészítik arra, hogy hogyan válhatnak majd bűnözőkké. Persze olyan módon, hogy az legális maradjon mégis hatalmas károkat okozva az emberiségnek.
18:38
Bocs, de a videót nem vagyok hajlandó megnézni, mert lerí róla, hogy össze-vissza vagdosott felvételt néznék meg, amiben direkte kivannak emelve egyes részek, és valószínűleg hasonlóan érvelnek mint ti. Meg mobilnettel nem kellemes megvárni. hmm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!