Miért utáljátok a zsidókat?
19:05
Fenét. Hitler egy kö.csög volt. Akár zsidózás, akár nem. Ha kiscsibéket irtott volna, akkor is egy barom, aki sok mindent elcseszett.. A zsidókat én les.zarom, ezt a kérdést is csak azért tettem fel, mert szánalmas látni azt, ami itt megy... Cigány-magyar ellentét... pf.
Amúgy ha már világuralomról beszélünk, Hitler mit akart úgy mellesleg?
hát kérdező, mikor megláttam a kérdésed, megsajnáltalak hogy te itt mit fogsz kapni ezért a kérdésért xD
nem jó dolog manapság reálisan gondolkozni, és nem utálni minden második elénk kerülö vallást vagy rasszot mert antimagyar leszel.
nekem se fáj, de ők ettől érzik magukat magyarnak, hogy az ilyen "tudatlan" realistákat, le antimagyarozzák...:))
amugy meg, hogy a kérdésre is válaszoljak:
nem lehet egy vallást vagy rasszot utálni egészében. lehet utálni a kapzsi gonosz zsidókat, de lehet utálni a kapzsi gonosz magyarokat is, viszont a zsidókat nem lehet utálni kollektiven, ahogy a magyarokat se lehet utálni kollektiven.
bumbi02:
Szerintem te vagy itt az egyetlen, aki antimagyarizmusról beszélsz.Ja, meg a kedves kérdező!
kedves utolsó előtti!
igen én vagyok itt az egyetlen, de elhiheted nem egyszer vitatkoztam a témában, és nem egyszer heteken keresztül. és már megkaptam sok mindent hogy mi vagyok, csak azért mert én nem úgy látom a dolgokat mint egyesek.
A zsidóellenes közhangulatnak, ingerültségnek, elkeseredésnek és gyűlöletnek mélyebb és tulajdonképpeni fő oka, a zsidók ősi bűne, amelyet középkori helyzetük egyre jobban kifejlesztett, s ez: szertelen önzésük, mérhetetlen kapzsiságuk, a vagyon utáni erkölcstelen vad hajszájuk és ezzel együtt járó egyéb bűneik: a keresztények szorult helyzetének szívtelen és furfangos kihasználása, a tartozásnak kegyetlen behajtása, a közvetítő kereskedelem lebonyolításánál tanúsított lelkiismeretlenségük...
A zsidó népfaj, a korunkban általános érvényre emelkedett vallási türelmesség örve alatt, magát kizárólag és egyedül csakmint vallásfelekezet akarja tekinteni s ezen az úton föltétlen sérthetetlenséget és korlátlan szabad cselekvést... vindicál magának. A számtalan zsidó svindli között tán ez a legeslegcolossálisabb svindli, a mellyel a zsidó nép a többi népeknek port hintett a szemébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!