Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért utáljátok a zsidókat?

Miért utáljátok a zsidókat?

Figyelt kérdés
Magyarországon mindenki zsidó aki gazdag. Egész Nyugat-Európa zsidó befolyás alatt van. Viszont nézd, milyen jól élnek! Tudjátok mit? Ha olyan életszínvonalat teremtenek a zsidók a világban, mint amilyen nyugaton van, akkor én is örömmel leszek zsidó.
2010. nov. 8. 18:02
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
Szerintem írd a listádba a következő fogalmakat is, mint pl.cionizmus, Talmud Bavli, talmudizmus, holokamu- illetve business, aztán google és jó művelődést hozzá.
2010. nov. 8. 18:45
 22/56 anonim ***** válasza:
14%

Egyszerű. Régen, ha valamit a tudomány akkor állása nem tudott megmagyarázni (villámlás, eső, évszakok, stb.) egyszerűen ráfogták az istenekre, szellemekre, különböző transzcendens lényekre. Ezt saját maguknak elhitték és aki mást mond azzal kegyetlenül leszámoltak (boszorkányüldözések, stb.). Most is ez megy.

Egyesek azzal próbálják kompenzálni saját tájékozatlanságukból vagy gyengeelméjűségükből fakadó értetlenségüket a világ dolgaiban, hogy rákenik valakire. Ez a valaki lehetőleg üssön el a társadalom többi részétől (felekezeti, vagy vallási okokból), de azért valamennyire úgy nézzen ki, mint bárki más (hogy tetszőleges személyekre is ráfoghassák vélt vagy valós problémáikat).

Így lesz kiválasztva egy népcsoport akire tetszőleges, vélt vagy valós gondjukat bajukat ráfoghatják. Van ahol a kommunisták, van ahol az imperialisták, van ahol a keresztények, alacsony rangból származók, protestánsok vs. katolikusok, nálunk épp a zsidók.

Bizonyítani az állításokat nem kell, az ellenvélemény meg nincs tolerálva, pont azért mert az antiszemitizmus nem tan. Hanem vallás. Nem kell bizonyítani az antiszemitizmust, elég hinni benne, az ellentétes bizonyítékokat meg el kell utasítani, hiszen összeegyeztethetetlen a hitükkel. Az ellenvéleményt elutasítják az ilyenek, sőt gyakran agresszívan kikelnek ellene (végül is érthető, hitükben nem illik megsérteni az embereket, olyan mintha egy vallásos kereszténynek próbálnád megcáfolni a kreacionizmust a darwinizmus javára).

Összefoglalva, az antiszemitizmus egy hit, ami nem igényel bizonyítást, csak szájhagyomány útján terjedő elbeszéléseket, és a kreatívabb követők fejéből kipattant jelenéseket. Remélem boldogságot lelnek benne.

2010. nov. 8. 18:49
 23/56 anonim ***** válasza:
igen ki vannak emelve részletek mert ilyen nagyképüek és mindenhol ott hagyják a jelüket stb és ezzel is szimbólikusan kifejezik hogy az az ő tulajdonuk. De ha arra nem vagy képes hogy megnézd a videót akkor minek tetted ki a kérdést? Csak pukkasztod itt a magyarokat. Szánalmas vagy komolyan mondom. Én azt mondom, hogy Legyetek jók, ha tudtok mert a többi nem számít.
2010. nov. 8. 18:50
 24/56 A kérdező kommentje:

A cionizmus a 19. század második felében elindult zsidó nemzeti mozgalom és ideológia, amelynek célja egyrészt a történelmi Izrael területén egy zsidó állam megalakítása, illetve helyreállítása, másrészt a zsidó érdekek védelme a világ más országaiban.

Átírom picit:

A nácizmus a 20. század közepén elindult német nemzeti mozgalom és ideológia, amelynek célja egyrészt a történelmi Németország visszaállítása, másrészt a német érdekek védelme a világ más országaiban.

Hoppáré, micsoda hasonlóságok.

2010. nov. 8. 18:50
 25/56 anonim ***** válasza:

Látom, a "holokamura" nem kerestél rá.

Ejnye-bejnye!

:-)

2010. nov. 8. 18:57
 26/56 anonim ***** válasza:
cionizmus, nácizmus. Még én emlékszem valami olyanra is, hogy néhány száz éve lemészároltak néhány millió őslakost Észak-Amerikában.Vagy 40 millió ember a Szovjettunióba aki úgynevezett rendszer ellenes volt, de Magyarországról is sokakat elvittek "kis munkára" őkse mentek már haza. OK de a világ mért csak a nácizmust ítéli el? Talán azért mert az a zsidók ellen történt? Na látod ennyire befolyásolják a gondolkodásunkat.
2010. nov. 8. 18:58
 27/56 A kérdező kommentje:

18:57

Nos arra pont nem, mert sejtettem miről szól. Arról, hogy a holokauszt nem igaz. Mindenesetre én inkább meghaltam volna akkoriban gyorsan, minthogy munkatáborban leheljem ki a végsőket folyamatos verések és munka közepette, emellett napi 1 kenyeren meg némi vízen tengődve. Vajon melyik a humánusabb? A gázkamra, vagy a munkatábor?

Melyik a humánusabb? Egy disznót fejbe lőni, vagy addig rugdalni amíg meg nem hal?

2010. nov. 8. 19:00
 28/56 A kérdező kommentje:

18:58

Igen, ujjongjunk! Elpusztították Európát, de azért mi szeretjük őket, hát nem igaz?:)

2010. nov. 8. 19:02
 29/56 anonim ***** válasza:

18:58

Azért ítélik el csupán a nácizmust, mert a zsidó is ezt akarja, hogy őket a végletekig sajnálja mindenki, az egész történelem, és kárpótolja ( lásd: Holokauszt-business), ők az önmagukat örökké gyászoló nép, de ha Te felfeded cselekedeteiket rögtön a legsúlyosabb vétkek egyikébe esel: antiszemita, rasszista, gyűlöletkeltő vagy.

2010. nov. 8. 19:05
 30/56 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:58"

Linkelj olyat, ami "mainstream" média és a kommunizmust, sztálinizmust élteti. Vagy az indiánok kiirtását. Vagy a rákosi-kort. Vagy Srebrenicát. Vagy a maoista Kulturális Forradalmat, esetleg a Vörös-Khmerek ámokfutását. Vagy bármi más egyéb népirtást. Én ezeket mind ugyanúgy elítélem, mint az emberek legalább 98%-a.

2010. nov. 8. 19:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!