Az AI korszakkal minden bizonyíték értékét veszti. miért nem beszélnek erről a médiában?
Lehet hogy ti nem láttátok, sőt én sem hittem volna, de már tényleg olyan élethű AI képek vannak hogy már meg sem lehet mondani hogy valós vagy AI. és nem, nem vagyok nyugdíjas, fiatal vagyok és ismerem a technológiát. de ezek már nem olyan AI képek amilyet szoktunk látni.
A videók még nagyon amatőrök, de szerintem idővel az is fog fejlődni.
A hangfelvételek már egész profik tudnak lenni szerintem.
Így mostmár a jövőben, sőt már most is, minden bizonyíték értékét fogja vesztení.(?) például bíróságon, politikában, stb stb
Szerintem nehéz idők lesznek, ezzel kapcsolatban
Ezekről a videókról egyértelműen meg lehet mondani hogy AI.
és mint mondtam, azok a képek tényleg nagyon élethűek voltak és semmi nyoma nem volt hogy AI, a kézen kívül.
Én is nagyon jól ismerem az AI-t, nem csak te. Gondoltam hogy lesz valaki aki azt hiszi ezek olya AI képek mint amilyeneket szoktunk látni..... De ezek nem olyanok.
Azokon a képeken amit egy oldalon láttam, tényleg semmi nyoma hogy AI.
Ne nézz már engem valami Facebookos nyugdíjasnak.... követem a kezdetek óta az AI-t, és egy pillantásra meg tudom mondani hogy ez AI, vagy sem.
"Ne nézz már engem valami Facebookos nyugdíjasnak.... követem a kezdetek óta az AI-t, és egy pillantásra meg tudom mondani hogy ez AI, vagy sem."
Pedig ilyet csak nyugdíjas írna le, mert aki ért hozzá az tudja, hogy nem, itt nem egy pillanat alatt lehet megmondani, már évekkel ezelőtt sem egy pillanat alatt lehet megmondani.
A másik árulkodó kijelentés, hogy kezdetek óta követed, miközben ha ez igaz lenne, akkor életkor tényleg nyugdíjas lennél.
Mesterséges intelligenciák közé sorolják a legegyszerűbb ajánló rendszereket is.
Szóval láthatóan nem értesz hozzá, láthatóan azt hazudod a videóról, hogy egyértelműen látszik, hogy AI. És láthatóan nagypofával akarod megmondani annak, aki ért hozzá, hogy miről lehet és miről nem lehet megmondani, hogy AI.
Nem ismétlem újra önmagam, olvasd el újra a 11-es válaszomat.
és 20 éves vagyok.
Senki nem is kérte, hogy ismételd önmagad. Cáfolnod kellene, ha bármiben tévedtem, de akkor ezt beismerésnek veszem, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!