Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az AI korszakkal minden...

Az AI korszakkal minden bizonyíték értékét veszti. miért nem beszélnek erről a médiában?

Figyelt kérdés

Lehet hogy ti nem láttátok, sőt én sem hittem volna, de már tényleg olyan élethű AI képek vannak hogy már meg sem lehet mondani hogy valós vagy AI. és nem, nem vagyok nyugdíjas, fiatal vagyok és ismerem a technológiát. de ezek már nem olyan AI képek amilyet szoktunk látni.

A videók még nagyon amatőrök, de szerintem idővel az is fog fejlődni.

A hangfelvételek már egész profik tudnak lenni szerintem.

Így mostmár a jövőben, sőt már most is, minden bizonyíték értékét fogja vesztení.(?) például bíróságon, politikában, stb stb

Szerintem nehéz idők lesznek, ezzel kapcsolatban

nov. 11. 21:49
1 2
 1/14 Szervizmérnök úr ***** válasza:
2%

Nem ezoterikus kérdés és a politikai címszó sem tartozik az ezotériába.

Mindenesetre folyamatban vannak olyan kutatások és fejlesztések is, ami segíthet detektálni a digitális manipulációkat.

Jogi keretek módosítása is szükségessé válhat.

Etikai kérdésekre is keresik még a válaszokat.

Ezt a mesterséges intelligencia mondta.

nov. 11. 22:43
 2/14 anonim ***** válasza:
46%
Bármelyik képről másodpercek alatt meg lehet mondani, hogy AI generálta-e. Videók, hangok ugyanez. Még messze vagyunk attól, hogy Turing teszten átmenjen egy gép.
nov. 12. 02:07
 3/14 anonim ***** válasza:
46%

"már meg sem lehet mondani hogy valós vagy AI"

Ha teljesen AI generálta, akkor de, lehet bizonyos jegyeket észrevenni, amiben rossz az AI.

Ha csak belenyúlt egy képbe, akkor már nem biztos, mert belenyúlhatott olyan részen, amit pont jól tud generálni.

"Mindenesetre folyamatban vannak olyan kutatások és fejlesztések is, ami segíthet detektálni a digitális manipulációkat."

Csak az már túl késő.

Ez is kutatva van. Ha lehoznak valami hatalmas ökörséget a hírekben, ami nem igaz, akkor az több emberhez jut el, mint az utána kiadott korrekció.

nov. 12. 02:37
 4/14 A kérdező kommentje:

Szeribtetek ezt viccből mondtam?!?

""Lehet hogy ti nem láttátok, sőt én sem hittem volna, de már tényleg olyan élethű AI képek vannak hogy már meg sem lehet mondani hogy valós vagy AI. és nem, nem vagyok nyugdíjas, fiatal vagyok és ismerem a technológiát. de ezek már nem olyan AI képek amilyet szoktunk látni.""

Ezek nem azok a képek amiket látni szoktunk!! én is tudom, a legtöbbről egyértelmű hogy AI, de én már jártam olyan oldalon hogy nagyon nagyon élethű, és semmi nyoma nincs hogy AI. egyedül a kéz, csak a kezén lehetett látni hogy ez AI. Nemsokára biztos jobban elterjed ez a full élethű AI képek, de még ez is fejlődni fog.

nov. 12. 08:22
 5/14 A kérdező kommentje:
Szerintetek*
nov. 12. 08:22
 6/14 A kérdező kommentje:
A fő probléma szerintem hogy a bíróságon is minden bizonyíték értékét fogja vesztení
nov. 12. 08:24
 7/14 Szervizmérnök úr ***** válasza:
6%

Ezt én is értettem, annak megfelelően válaszoltam.

De nem kértél elnézést, amiért tévedésből az Ezotériába tetted.

Még politikát is fűztél bele hátulról, holott itt az Ezotéria fellegvárában vagyunk.

nov. 12. 08:34
 8/14 A kérdező kommentje:

Nem neked írtam hanem a 2-es és 3-as válaszolónak.

És az ezotériába raktam mert jobb helyett nem találtam neki, ufó videók készítésére is jó lesz.

nov. 12. 08:38
 9/14 anonim ***** válasza:
72%
Mért kellett volna elnézést kérnie, megsértett? Lábadra lépett?
nov. 12. 08:41
 10/14 anonim ***** válasza:
22%

"Szeribtetek ezt viccből mondtam?!?"

Nem, szerintem azért mert nem értesz hozzá. Software engineer vagyok és napi szinten használok AI-t. Azt hiszem követem annyira a fejleményeket, hogy tudjam, hogy mi a csúcs.

De az is jól jelzi, hogy nem tudod, hogy hol tart a technológia, hogy videókra azt mondtad, hogy azok még nem olyan jók, miközben avatatlan szemnek azok is már nagyon jól néznek ki. Itt van erre egy remek példa:

https://www.youtube.com/watch?v=n5qeh5A0Zvw

"én már jártam olyan oldalon hogy nagyon nagyon élethű, és semmi nyoma nincs hogy AI"

Nem, te nem ismerted fel, hogy AI, attól még a mostani képek többségén még mindig látni, ha jó helyre nézel.

nov. 12. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!