Tényleg lapos lenne a föld? (Bizonyíték a leírásban)
szept. 14. 00:40
1/27 anonim válasza:
Ha neked ez bizonyíték, akkor van egy rossz hírem... :D
2/27 anonim válasza:
A kérdést is komolytalannak tartom, és az esetleges "bizonyítékok"megcáfolására sem vagyok hajlondó időt fordítani. Ugyanis nincs mit ezen gondolkolkodni, vagy azt megkérdőjelezni, hogy geoid( vagy gömbölyű) A videódat se nézem meg, mert semmi értelme😄😄😄
3/27 anonim válasza:
Nem lapos, és ne gondolkodj ilyen baromságokon. Fordítsd értelmes dolgokra az agykapacitásodat. 100 millió bizonyíték van arra hogy nem lapos. Már az ókorban is tudták , hogy gömbölyű (vagy geoid). Egy szekta amerikában kitalálta ezt a laposföldes dolgot, és milliónyi tudatlan embert hülyítenek vele. ( Ami nem mellesleg jó üzlet is, ha a kutatásokra pénzt gyűjtenek. Laposföldes oldalakon reklámokat helyeznek el. Laposföldes youtube videókat csinálnak, és laposföldes tárgyakat, polókat adnak el. Sajnálom hogy ennyi embert ét tudnak verni, akik pont akkor hiányoztak az iskolából, mikor erről tanultak.
4/27 A kérdező kommentje:
Dehát látszik rajta minden kontinens (Vagy nem?) Nem tudom hány kontinens van, de ez egy korong! Tuti biztos, ha megfordítod mi lesz a másik felén?
Tudok lapos földes videóst, N.B.S az, szavahihető ember komoly és megfontolt. Ő erőteljesen küzd a gömbföld ellen. De engem még nem győzött meg teljesen de talán megfog mivel láttam ezt a videót.
szept. 14. 02:21
5/27 anonim válasza:
Kérdező, te nagyon vicces ember vagy! 😂
7/27 anonim válasza:
Permészetesen hogy lapis. Már a kispálésaborz is mekkénekelte.
"Biztos helyről, régről tudom
Hogy a Föld - tanyer,
És hogy azon
Az emberek és a kövek
Lesznek mannához a köret"
8/27 anonim válasza:
Ó hàt persze. holnap indulok, , szeretném végiggyalogolni a lap szélét. Ha van kedved, gyere velem, mehetsz majd kívül, én meg melletted.
9/27 A kérdező kommentje:
De ha leesünk akkor mi lesz? Vagy ha megállít minket a titkos kormány? Eltitkolják előttünk a lapos föld létezését mert akkor az asztrológiások és a sci-fi filmesek fellázadnának! Vagy miért van minden nasa fotó szerkesztve ha nem ezért?
szept. 14. 09:15
10/27 Gál Gábor 2024 válasza:
Tényleg az.
A NASA itt élőzik folyamatosan az űrállomásról, mindenki láthatja:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!