Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tényleg lapos lenne a föld?...

Tényleg lapos lenne a föld? (Bizonyíték a leírásban)

Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=m1imff1qnmw 38:06-nál látszik.
szept. 14. 00:40
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Igen ezért is élőztek 720P-be. Minimum a legnagyobb felbontáson kéne élőzniük de a mai technológia már képes valós időben manipulálni azt főleg az ő TPM és társai cuccaikkal. Láthattuk mennyire valósághű tud lenni a Microsoft Flight Simulator nevezetű játék is. Nasa "tudósok" simán meghamisítják a képet és titkolják, hogy lapos a föld.
szept. 14. 09:27
 12/27 kürtőskalácska ***** válasza:
69%
Ok troll
szept. 14. 09:44
 13/27 kürtőskalácska ***** válasza:
39%

Aki esetleg a nevében kapna üzenetrt annak mondanám hogy az valószínüleg nem én vagyok hanem a kérdező mert azt írta hogy az én nevem én fog trolkodni.

Szóval nem én vagyok az

szept. 14. 11:20
 14/27 kürtőskalácska ***** válasza:
38%
*nevemben
szept. 14. 11:23
 15/27 A kérdező kommentje:

Már elnézésed kérem, de én tényleg csak egy megrögzött laposföldhívő vagyok aki meghazuttolja a meghamisítható bizonyítékokat, videókat például.

Nem írtam, hogy a nevedben fogok trollkodni, ne beszéljünk már hülyeségeket.

szept. 14. 19:06
 16/27 anonim válasza:
69%
Degenerált.
szept. 14. 20:20
 17/27 Szervizmérnök úr ***** válasza:
50%

Az a helyzet kérdező, hogy hiába próbálod ilyen nyakatekert módon kifigurázni az ezotéria rovat hívőit, most a laposföldeseket, korábban másokat.

Ez rád sem vet jó fényt, hogy ilyen kérdések kiírásában éled ki magad, immár módszeresen és rendszeresen, felismerhetően.

Valamilyen komplexus állhat emögött, amikor valaki mások szándékos szívatásában lel notórius élvezetre.

Akiket én ismertem (osztálytársainkat ugyebár nem válogathatjuk meg sajnos) és ilyen stílusú emberek voltak (mások szívatására élvez), ők otthonról hozott hibás minták és lelki traumák lelki sérült áldozatai voltak sajnos.

szept. 15. 15:30
 18/27 A kérdező kommentje:

Tisztelt Szervizmérnök úr. Én teljesen komolyan hiszek a laposföldben és abban, hogy, a kormányok próbálják eltitkolni a létezését. Mert ha kiderülne, hogy tényleg lapos a föld, akkor akik űrhajósnak akartak menni, igazán szomorúak lennének.

N.B.S. Hozzájárulása érdekes dolgokra hívja fel a figyelmem, most már megtisztult az elmém, és befogadom szavait.

szept. 15. 22:45
 19/27 anonim ***** válasza:
Ez a napi troll lesz.
szept. 18. 03:53
 20/27 A kérdező kommentje:

Én egy laposföldhívő vagyok.

Régen volt egy laposföldhívős csatorna is, de leállt 2 éve, akkor el is veszítettem a hitemet! De találtam egy új és jobb csatornát hozzá!

https://www.youtube.com/@nebizzsenkiben/videos

Elfogadó, erőteljes személyisége van a fickónak engem meggyőzött, hogy lapos a föld. Ezért írtam ki a kérdést, mert még van bennem egy kicsi, hogy talán mégis kerek.

szept. 18. 04:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!