Hogyan dolgozzátok fel, ha nem a kedvencek nyer egy választáson?
Figyelt kérdés
Egyáltalán mennyi energiát fektettek bele a választási hajcihőbe? Nézitek a vitajat, olvastok cikkeket stb?
Én pl nagyon is követtem Kamala Harris beszédeit, bíztam benne h sikerülni fog. De sajnos nem jött össze. S nem tudom feldolgozni, hogy Donald Trump megint visszatér. 2022-ben ugyanez volt Orbánnal.bTi hogyan dolgozzátok fel?
nov. 6. 20:57
4/11 anonim válasza:
"...Lassan beletörődsz, hisz tudod: semmi sem változik". (by: Desperado)
5/11 anonim válasza:
Nem a libsik részére, hanem mindenki részére. A libsik (értsd ezalatt = tanultabb , városi , progresszív réteg), akik ezen felháborodnak , mert fel is fogják ennek a súlyát.
7/11 anonim válasza:
Kulturált, civilizált jómodorú liberálishoz illően bunkózunk, birkázunk mindenkit, aki nem az ízlésünk szerint szavaz(ott). Ezzel lehet a legtöbb szimpatizánst szerezni.
8/11 anonim válasza:
Már nem érdekel az a színjáték, amit manapság Magyarországon "országgyűlési választásoknak" hívnak, de amíg foglalkoztam ilyen idétlenséggel, addig egyszerűen tudomásul vettem, hogy nem az én elképzelésem érvényesült.
10/11 anonim válasza:
Nem volt kedvencem, nem követtem feszülten valós időben, és ugye magyar vagyok, ilyeneken nem kéne meg se rezzenjek már, de azért mégis fura egy kicsit, hogy Trump volt a legkevésbé ótvaros fos jelentkező a pozira ott is... Nem fura kicsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!