Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan dolgozzátok fel azt a...

Hogyan dolgozzátok fel azt a kellemetlen érzést, amikor hazajöttök egy messzi vidékről, itthon meg var a munka, meg a lehangolt emberek?

Figyelt kérdés
Tegnap jöttem haza a Kanáriról és mar indulnék is vissza.

okt. 24. 17:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%

Nem várnak sehol sem lehangolt emberek. Ha várnának, akkor nem tartanám velük a kapcsolatot.

Ha meg utálom annyira a munkámat, akkor keresek mást.

okt. 24. 18:13
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
Akkor menj vissza
okt. 24. 18:16
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy nem egy fos munkahely teszi ki az életem.

A nyaralás után végre foglalkozhatok az itthoni hobbijaimmal vagy találkozhatok a barátaimmal, rokonaimmal, akiket imádok.

okt. 24. 18:27
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Való igaz, hogy munkáért és lehangolt emberek társaságáért, tök értelmetlen dolog hazajönni.

Bár gondolom amikor elmentél, már akkor is hasonló volt a helyzet.

Na innen, már csak az a kérdés, hogy miért/kitől/mitől vártál változást?

okt. 24. 18:40
 5/17 A kérdező kommentje:
Szerintem a teljesen más hely, az izgalmas tájak, tengerpartok lekötik ilyenkor a figyelmet
okt. 24. 19:48
 6/17 anonim ***** válasza:
59%
#5: bármikor bármi lekötheti a figyelmet. Most ezzel mit akartál mondani?
okt. 24. 19:52
 7/17 anonim ***** válasza:
66%
Sajnálom, de egy 1-2 hetes trópusi nyaralástól nem fog megjavulni a szar, unalmas életed.
okt. 24. 19:53
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is utálok hazajönni, a melóhelyen is mindig tartottam tőle, hogy mire megyek vissza (most gyesen vagyok szerencsére 😀). Szerencsére utóbbi csak az első napig nyomaszt, utána visszaáll minden a megszokott kerékvágásba.

Egyébként én nem utálom az itthoni életem, bár nyilván nyaralni jobb, de ezt úgy fogom fel, hogy pont azért jó utazni, mert akkor ki lehet szakadni a mindennapokból, ha mindig a laza semmittevés, kirándulgatás, pénzköltés stb. lenne, akkor lehet azt is megunnám egy idő után...

okt. 24. 21:02
 9/17 anonim ***** válasza:
25%

Azzal nincs baj, hogy az új az idegen tetszik, hiszen nyilván azért mentél oda, azért hívod üdülésnek és kikapcsolódásnak.

Ám ha nem ismered a "hazajönni jó!" érzését, akkor továbbra is frusztrált és lelki szegény maradsz. Ez ellen az sem gyógyír, a kéthavonta elutazol világ másik végére. 🤥

okt. 24. 23:09
 10/17 anonim ***** válasza:
13%
Csak azt nem értem hogy az elit mit keres a gyakorin. Nem tudtok elég barátnőt vagy barátot venni magatoknak?
okt. 25. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!