Normális, hogy 3 hét külföldön eltöltött idő után kb utálok itthon lenni?
Mindenki lehangolt az utcákon, savanyú képű eladók, megkeseredett emberek. Valahogy annyira lehangoló itt lenni.
Tudom, hogy az nyaralás, minden vidámabbnak tűnik stb, de valahogy a nem nyaralóhelyeken is mindenki sokkal vidámabbnak, barátságosabbnak tűnt. Pedig nem volt magyarországnál gazdagabb ország.
Volt már itt így valaki, aki hasonlóan vélekedett, és utána elköltözött itthonról?
Kepzeld el, mikor pontosan negyven eve ereztem ugy, ahogy a kadari Magyarorszagra jottem haza. Igaz, nem sejtettem, hogy veget fog erni a szovjet elnyomas, de azt sem, hogy ez az undor kovetkezik.
Normalis esetben is van amugy, mikor egy erdei, hegyi csondes falusi utrol visszajovet egy szep tiszta nagyvaros is idegen.
Na de ez...
1, hány éves vagy?
2, haha, megmondom őszintén, tényleg annak érzem most magam kicsit.
3, és, léptél valamerre?
Mikor eloszor jartam kulfoldon akkor ugy ereztem hogy nagyon kiraly a hely, de csak nyaralni voltam. Aztan kikoltoztem es igy mar mindjart mas a helyzet amikor az ember dolgozni megy, szamlakat kell fizetni, hetvegen nagybevasarlas.
Mikor hazamegyek Magyarorszagra akkor viszont jol erzem magam, pihenek egesz nap, nem kell idore mennem sehova, nem kell a munkaval fogalalkoznom. Teljesen mashogy latom igy az orszagot mint amikor ott laktam es 120 ezerert dolgoztam havonta.
Én Ausztriában szezonozok,lehangoló hazatérni.
Kell 3het mire visszarázódok.
Alföldi kisváros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!