Ismertek itthon vagy külföldön jónak számító nudista strandot?
Hello, 24 éves pár vagyunk, és érdekelne minket is a műfaj. Télen németországi SPA-ban volt szerencsénk megtapasztalni a nudizást a csodás szaunavilágban többször is.
Szívesen kipróbálnám itthon is a part mellett, csak kérdés hol. Már egy ideje követem a témát több csatornán is, és a következőket tudtam leszűrni:
A nudisták nagy része a strandon:
-90%ban férfi (én is férfi vagyok, és zavarna ez a jelenség, hát még a páromat hogy feszélyezné)
-világvége helyeken van mind rosszul felszerelve
-többségben 45-60 év a korátlag
Lehet hogy rosszul látom, de nekem ez jön le a beszámolókból. Tudtok olyan helyet, ami kicsit vegyesebb társaságilag? Ha magyar nincs, külföldi opciók is érdekelnek. Meg beszámolók.
Naturista Oázis Kemping, Délegyháza
Naturista Strand és Kemping, Balatonberény
Naturista Strand és Kemping, Sziksósfürdő
Állítólag ezek a legjobbak.
Egy nudista strandon az átlag életkor 45 felett van.
A gyerekek 10 éves kortól kb. 25 éves korig még egy nudista családban is elkezdenek szégyenlősködni (külső viselkedési norma átvétele miatt) aztán 27-30 körül kezdenek el rájönni hogy mégsem kéne. A férfiak előbb a nők később. Tehát amit leírtál az van.
Én többször voltam Berényben nudizni, és szerintem elég vegyes a látogatók aránya: gyerekes családoktól kezdve a 70 fölöttiekig minden korosztály van. Még fiatal (tinikorú) párokat is láttam. Nők főleg pasival mennek, szólóban (vagy barátnőkkel) nem.
Szerintem nincs a világvégén, persze sok pestinek Siófokon túl már a világvége van... - tisztelet a kivételnek! De mindenki menjen oda, ami neki a legközelebb van. A berényi strand szerintem elég kulturált, a felszereltsége is megfelelő.
Mi csakis nudira járunk, itthon is megrögzött nudista életmódot folytatva. (Szerencsére nekünk adott a lehetőség is hozzá.)
A NAVKE rendezvényeit nagyon tudom ajánlani, de ha megengedheted magadnak, akkor irány Horvátország. Mi minden évben ott nyaralunk. A kedvenc nekem Koversada, illeve Bunculuka. Mindegyik fantasztikus hely, és a férfi/nő arány 50-50%, vegyesen minden korosztályból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!