Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek nudista strandra? Fiatalok egyáltalán szoktak járni? Van itthon minőségibb hely, vagy csak a lepukkant vénemberekkel teli sütettő van mindenfele?
Nem, mert valószínűleg sem én, sem a barátnőm nem tudnánk betartani olyan alapvető szabályokat hogy nincs kukkolás vagy hogy itt el kell vonatkoztatni a nemi dolgoktól.
Milyen dolog az már, hogy ha feláll, akkor csúnyán néznek rám? Biztos táblát kell rakni a nyakamba, hogy először vagyok ott X)
A minőségi hely ezzel szemben szerintem nem azzal mérhető hogy oda csak általad elképzelt férfi és női modellek járnak, hanem hogy mennyire tartják be a szabályokat például.
Fáj hogy bántod a 30-40 körülieket :D Pedig még azok is csajok szinte.
Egy haverom szokott járni a csajával nyaranta, de ők is többnyire középkorúakkal futnak össze.
Ez butaság.
15 évig jártam horvátországba nudista strandra és SOHA egyetlen egyszer sem láttam olyat, hogy valakinek felállt volna a farka a nyilvánosság előtt. Ez csak sztereotípia.
Mikor tizenéves voltam én is féltem ettől de nem volt gond...
Sokkal jobb egyébként, én azért szerettem, mert normálisan lebarnultál, nem tapadt rád a vizes, sós gatya, nem pállott be a segged benne, nem fáztál, stb stb. Sajnos ahova jártunk "normál" kemping lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!