Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ehhhh ti elmennétek?

Figyelt kérdés

10-es lány vagyok 16 éves és elütöttek ma majdnem.... egy 19éves srác. Nem figyeltem a piroson mentem át és nekem jött picit kocsival épp hogy megállt. Majd rosszul lettem és a kocsiba rakott és bevitt a kórházba. Ott lekezeltek mondták semmibaj nem történ, a srác egész végig ott volt olyan 10-11körül volt és amikor az orvosok elengedtek volna ő lent várt a büfében....és meglepődtem... helyes a srác még tetszik is és mondta h elmehetünk jövő héten kajálni majd egy órája hozott haza(elkérte a telószámom)...rendes volt...nem tudom ti elmennétek vele kajálni? vagy hagynátok?

köszönöm a normális válaszokat!!!

2011. máj. 18. 15:35
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Azta, majd kipróbálom én is ezt a csajozós módszert.
2011. máj. 18. 15:38
 2/30 anonim ***** válasza:
XD el mennék vele :) elég figyelmes lehet... de nem kajálni mennék hanem inkább inni :D
2011. máj. 18. 15:40
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy modern csajozós trükk.Felírtuk.
2011. máj. 18. 15:42
 4/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ez kedves gesztus tőle, és romantikus alkat lehet.. :))
2011. máj. 18. 15:43
 5/30 A kérdező kommentje:
:D nem direkt csinálta egész véletlen volt:D
2011. máj. 18. 15:44
 6/30 anonim ***** válasza:

Én elmennék! :D

Amúgy ha jól alakul és kérdezik hogy hogy találkoztatok milyen vicces lehet azt válaszolni hogy "Majdnem elütött" :D

2011. máj. 18. 15:45
 7/30 A kérdező kommentje:
ja :D és a a rohadt vicces hogy amikor hazahozott ilyet szól... 2 házzal arébb lakom -_- xD
2011. máj. 18. 15:46
 8/30 anonim ***** válasza:
Hát még jó hogy azt mutatja neked, hogy véletlen csinálta, mert ha tudnád, hogy direkt akkor bunkó tapló parasztnak tartanád.
2011. máj. 18. 15:46
 9/30 anonim ***** válasza:

67%

Gondolod kockáztatná azt, hogy a lány meghalna, vagy komolyabb baja lenne csak azért, hogy megpróbálja felszedni?

Ne keresd már a kákán a csomót. Nyilván nem direkt ütötte el a srác, aki mindenesetre szerintem megtett minden tőle telhetőt. Az, hogy közben megtetszett neki a kérdező, az csak a csavar a sztoriban.

Kérdezőnek:

Szerintem ha szimpatikus neked, akkor menj el. Nem veszíthetsz semmit :) Csak vigyázz magadra, amikor jön érted :D

14f

2011. máj. 18. 16:01
 10/30 A kérdező kommentje:
köszi:) remélem össze jön nagyon tetszik:P
2011. máj. 18. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!