Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ehhhh ti elmennétek?
10-es lány vagyok 16 éves és elütöttek ma majdnem.... egy 19éves srác. Nem figyeltem a piroson mentem át és nekem jött picit kocsival épp hogy megállt. Majd rosszul lettem és a kocsiba rakott és bevitt a kórházba. Ott lekezeltek mondták semmibaj nem történ, a srác egész végig ott volt olyan 10-11körül volt és amikor az orvosok elengedtek volna ő lent várt a büfében....és meglepődtem... helyes a srác még tetszik is és mondta h elmehetünk jövő héten kajálni majd egy órája hozott haza(elkérte a telószámom)...rendes volt...nem tudom ti elmennétek vele kajálni? vagy hagynátok?
köszönöm a normális válaszokat!!!
ez mekkora sztori!!!
Majd írd meg, hogy mi lett veletek. Ez egy filmbe illő történet. :)
Engem is elütött egyszer így egy fiatal 20+-os pasi - még jó hogy nem vitt el! :D
28/F
irigyellek :) Azta, de jó, hogy így alakult a dolog!! A következő élménybeszámolót is várom! :D
És még gentleman is....mázlista vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!