Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ehhhh ti elmennétek?

Figyelt kérdés

10-es lány vagyok 16 éves és elütöttek ma majdnem.... egy 19éves srác. Nem figyeltem a piroson mentem át és nekem jött picit kocsival épp hogy megállt. Majd rosszul lettem és a kocsiba rakott és bevitt a kórházba. Ott lekezeltek mondták semmibaj nem történ, a srác egész végig ott volt olyan 10-11körül volt és amikor az orvosok elengedtek volna ő lent várt a büfében....és meglepődtem... helyes a srác még tetszik is és mondta h elmehetünk jövő héten kajálni majd egy órája hozott haza(elkérte a telószámom)...rendes volt...nem tudom ti elmennétek vele kajálni? vagy hagynátok?

köszönöm a normális válaszokat!!!

2011. máj. 18. 15:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez rohadt nagy, ezentúl minden piroson áthajtok, hátha összeszedek a szélvédőmmel egy bombacsajt :D
2011. máj. 18. 16:17
 12/30 A kérdező kommentje:
hülye :D én mentem a piroson ő jól ment!!!
2011. máj. 18. 16:21
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

ez mekkora sztori!!!

Majd írd meg, hogy mi lett veletek. Ez egy filmbe illő történet. :)

2011. máj. 18. 16:24
 14/30 A kérdező kommentje:
oks am ez fura alig váltunk el és és már hivot is.. xD remélem én is tetszem neki:D mondta h holnap elém jön kocsival suli elé ha el árulom hová járok gimibe :P majd leirom holnap mivolt:P
2011. máj. 18. 16:35
 15/30 anonim ***** válasza:
várni fogjuk a folytatást :D
2011. máj. 18. 16:37
 16/30 A kérdező kommentje:
okés feltétlenül leirom:P
2011. máj. 18. 16:39
 17/30 anonim ***** válasza:

Engem is elütött egyszer így egy fiatal 20+-os pasi - még jó hogy nem vitt el! :D

28/F

2011. máj. 19. 00:45
 18/30 A kérdező kommentje:
hát igen de itt én voltam figyelmetlen még jó h csak meglökött a kocsival és lassabban ment ahogy szoktak menni mázli:D
2011. máj. 19. 07:03
 19/30 A kérdező kommentje:
Huuuhh:D hol is kezdjem...ma találkoztam vele délután felhívott h hol talizzunk én meg mondtam neki egy címet és vártam:D azt hittem kocsi nélkül jön de kocsival jött :P *.* és mondta h elvissz kajálni:P a Duna partra mentünk ettünk kaját (pizzát + colát ittunk) és akartam fizetni a sajátom majd azt mondta ha kifizetem megsértődik :D és akkor ő fizette...:D majd sétáltunk egyet és leültünk a parton néztük a vizet dumáltunk ilyen általános szitukról:P és megcsókolt:D:D majd a fülembe sugta h nagyon tetszem neki:D és megkérdezte h ő nekem tetszik-e :D és mondtam neki h nagyon:P majd kocsiba ültünk és hazahozott :D és jövő héten találkozom vele megint:D
2011. máj. 19. 18:25
 20/30 anonim ***** válasza:

irigyellek :) Azta, de jó, hogy így alakult a dolog!! A következő élménybeszámolót is várom! :D

És még gentleman is....mázlista vagy!

2011. máj. 19. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!