Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti voltatok már nudista strandon külföldön vagy itthon? Hogy tetszett, mennétek még? Elsősorban lányok véleményére lennék kíváncsi.
Pasi vagyok, voltam már, kb 3x. Nem volt rossz, ha lesz alkalmam és lesz olyan barátnőm, akit szintén érdekel a dolog, újra megyek majd.
Mindhárom alkalom itthon volt, első kettő még szülőkkel, utolsó pedig egy aktuális barátnővel. Mondjuk ott történtek érdekes dolgok:)
costa balnca-n voltam
hát ott milyen nők vannak...
azóta is erre csinálom ha eszembe jut
Én voltam már nagyon sokszor a férjemmel és tetszett mindkettőnknek. Nagyon sok mondjuk az igénytelen ember, akik folytonosan bámulnak, de ha ezt megszokod, akkor könnyű lesz utána. A legjobb, hogy teljesen lebarnulsz.
25L
Itthon is és külföldön is. Én már csak ilyen helyre járok nyaralni, Horvátországban rengeteg van.
Az egész a szabadságérzésről szól, nagyon jó.
Persze akik még nem próbálták, tudnak sok hülyeséget is beszélni, de úszni sem olyantól tanul meg az ember, aki maga sem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!