Dublinban milyen az élet?
Figyelt kérdés
Mennyire nehéz munkát találni, kiköltözni? Tényleg nagyon magas szinten lehet ott élni?okt. 7. 19:03
1/12 anonim válasza:
Szar. Jár ide egy paraszt aki ékes példája, hogy Dublinban mindenkinek bezápul az agya. Vele értekezz! Bár mondjuk értelmes mondatalkotásra nem képes, annyit fogsz tőle megtudni, hogy üdv Dublinból.
2/12 anonim válasza:
"Üdv. Kenyából! Itt jó meleg van, épp kobra pörköltet főzök bográcsban.🍲🐍"
😂
3/12 A kérdező kommentje:
Dublini srác valóban sokat ír ide, örülnék egy részletes leírásnak.
Engem vonz Írország amúgy csak a távolság miatt nem tudom, kiköltöznék-e oda
okt. 7. 19:27
4/12 anonim válasza:
Ha Holyheadig eljutsz, onnan már csak egy ugrás.
5/12 anonim válasza:
Állandóan szar az idő. Vagy ez ártott meg a dublini szerencsétlennek, vagy eleve nem volt százas.
6/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk a rossz időt nem szeretem
okt. 7. 21:15
7/12 anonim válasza:
Olyan jó Dublinban, hogy folyamatosan "visszajárok" magyar oldalakra magyarul fröcsögni, meg verni magam, keresve az önigazolást, hogy milyen jó is! (Szarkazmus vége. Szerintem a legtöbben tudják már miféle alakról volt szó az előbb.)
8/12 PMC Wagner válasza:
általánosságban véve nem rossz hely ha van pénzed. Méreg drága egy város, ha oda akarnál menni dolgozni akkor csínján 7000€ alatti fizuért ne menj mert megdöglesz.
9/12 A kérdező kommentje:
De gondolom környékről lehet ingázni is
okt. 9. 10:34
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!