Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a probléma a mai nőkkel?

Mi a probléma a mai nőkkel?

Figyelt kérdés

Nőként szándékosan nem azt a kérdést tettem fel, hogy férfiakkal.

Hiszen könnyű mindig a férfiakra mutogatni, de valójában azt látom, hogy:

Rengeteg nő - tisztelet a kivételnek, akinek nem inge - megelégszik a semmivel, hajlandó lealacsonyodni arra a szintre, hogy másszon a férfi után, másszon rá a nyakára, legyen levakarhatatlan, és észre sem veszi magát, ha minden büszkeségét félredobva viselkedik így.

A legújabb őrület, amit nem hittem el, az az, hogy egyes nők most már egyre inkább hajlanak afelé, hogy megkérjék a férfiak kezét. Ez az, ami nálam - akit úgy nevelt az apukám, hogy sz*rrá veri azt a pasit, aki bántani mer vagy megalázni, és arra nevelt már gyerekkorom óta, hogy a férfiaknak rajongani kell azért a lányért, akit meg akarnak maguknak szerezni, különben csak szexre fog használni - maximálisan kiütötte a biztosítékot és fizikailag rosszul lettem.

Ennyire apakomplexusosok a nők? Én egy dologra igazán büszke lehetek, az pedig apukámnak a nevelése, hála neki elkerülhettem a férgeket, akik csak kihasználtak volna és egy olyan férfi mellett döntöttem, aki tisztel és becsül (azért is, mert én is tisztelem az ő határait).

Szerintetek minek köszönhető az, hogy a mai nők ilyen alacsony szintekre fajulnak?

2023. dec. 4. 19:16
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ezt a felnőtt párkapcsolat kategóriába akartam kiírni.
2023. dec. 4. 19:17
 2/18 anonim ***** válasza:
60%
Mosódnak össze a férfi és női szerepek. Mai világban már nincs olyan hogy a férfinek KELL megkérni a nő kezét. Amúgy én meg pont azt veszem észre hogy egyre több a gusztustalan csúszó mászó férfi, aki magát képes megalázni a női figyelemért. Gondolj csak a sok SIMP-re, meg hogy egy olyan oldal tudott milliárdos biznisszé vállni mint az Onlyfans.
2023. dec. 4. 19:27
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Miért a politikába raktad?
2023. dec. 4. 19:32
 4/18 A kérdező kommentje:

Szerintem ezt egységesen kell megtárgyalni, ha már... a megalázkodás mindkét nemnél visszataszító, de pont azt tartom furának, hogy az internet népe az ilyesmit teljesen normalizálja. Foggal körömmel ragaszkodnak ahhoz, hogy mászni kell a férfi után, ha nem hívja el randizni a csajt, vagy, hogy a férfiaknak kell eltartaniuk a nőket. Ezek végletek, mégis ezeket imádja a többség.

Számomra ez felfoghatatlan. A való életben nem nagyon lehet következtetéseket levonni, mert mindenki azt hazudhat, amit akar és ezek általában tabutémák, így mindenki az internetre jön ventillálni.

2023. dec. 4. 19:32
 5/18 A kérdező kommentje:
3: jeleztem az első hozzászólásomban, hogy a felnőtt párkapcsolatokba akartam, és ide jött véletlenül.
2023. dec. 4. 19:33
 6/18 anonim ***** válasza:
Nehéz őket lefektetni.
2023. dec. 4. 19:36
 7/18 anonim ***** válasza:
32%
#4 el kell mindenkinek döntenie hogy mire vágyik. Ha a nő tradicionális kapcsolatot keres, ahol a férfi hívja el randizni, fizet a randin, kinyitja előtte az ajtót, felveszi kocsival, fizeti számlákat stb, akkor neki is tradicionálisnak kell lennie. Ez igaz fordítva is: ha férfiként olyan nőt keresünk aki főz, mos, takarít, jól bánik a gyerekekkel, gondoskodó stb, akkor bizony nekünk kell megtenni az első lépést, letérdelni és feltenni a kérdést, megtervezni a randikat, gondoskodni a partnerünkről és hasonlók. Az nem működik hogy valaki eltartatja magát a nővel, közben azt is elvárja hogy mosson rá, főzzön neki. És természetesen a fordítottja is igaz. Sajnos manapság nem sokan engedhetik meg maguknak hogy egy fizetésből éljenek meg, úgyhogy nem mindenkinél működik az évszázadok óta jól működő felállás és munkamegosztás. Ebből lesz aztán az amit mondtam, hogy összemosódnak a szerepek, a pár mindkét fele dolgozik, kiveszi a részét a házimunkából, gyereknevelésből. Ilyenkor meg már nem elvárható hogy mindezen felül a férfi még mindig a tradicionális szerepet is plusszban magára vállalja.
2023. dec. 4. 19:45
 8/18 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nem ezzel van a baj amit írsz.

Mert ha egy kedves jó természetű, egészséges értékrendű gyönyörű igényes nő teszi azt amit leírsz, hogy rajong, akkor ezért megbecsülés és tisztelet lesz a jutalma, az érzései valószínűleg viszonzásra találnak.

A gond akkor van, amikor a férfi dilemmába kerül.

-nem olyan, mint amilyet akarok.

Nem olyan szép.

Nem úgy viselkedik.

Túl idős, túl fiatal.

És akkor itt történik meg az, hogy a férfi dönt.

Hogy úgymond beéri ezzel? vagy keres tovább?

Akár a tartós magányt is inkább vállalva.

2023. dec. 4. 19:54
 9/18 anonim ***** válasza:

Egyrészt, ez a nő típus mindig is létezett. Mert ez nem mai jelenség, régen is voltak ilyen nők.

Másrészt, ez csak egy típus a sokféle közül, tehát vannak máshogy működő nők is.

Lehet, hogy a környezetedben sok van ebből a típusból és ez csalóka lehet, mert könnyen arra a következtetésre lehet ebből jutni, hogy ez általános.

2023. dec. 4. 19:57
 10/18 anonim ***** válasza:
64%

"arra nevelt már gyerekkorom óta, hogy a férfiaknak rajongani kell azért a lányért, akit meg akarnak maguknak szerezni"

Nem egy pöttyös labda vagy b4szki akit meg lehet szerezni, és nem is egy filmsztár akiért rajongani kell. EL vagy tévedve. Nyilván az udvarlás egy szép dolog, de alapvetően két felnőtt ember kapcsolatáról beszélgetünk, ahol nincs helye különbségeknek.

2023. dec. 4. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!