Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, nektek mi a...

Fideszesek, nektek mi a problémátok a melegekkel és a nőkkel?

Figyelt kérdés
Homofób és nőellenes törvényt hoztok, majd újraválasztjátok a kormányt. Miért teszitek ezt, mi az indíték? Miért van ennyi gyűlölet bennetek?

2022. okt. 5. 22:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
27%
Mért mondod ezt? Hát nem akarta megverni a csajt csak ugye nem szült eleget.....
2022. okt. 5. 22:12
 2/19 anonim ***** válasza:
42%
Nekem a nőkkel semmi bajom. A melegekkel csak akkor, ha nyomulni akarnak az iskolákban, gyerekek közt, vagy nálam.
2022. okt. 5. 22:12
 3/19 anonim ***** válasza:
64%

Nekem az a bajom hogy engem nem hívnak meg a buliba soha, ezért be kell másznom az eresz csatornán.

Szajer voltam sziasztok

2022. okt. 5. 22:14
 4/19 anonim ***** válasza:
62%
A nőket szülőgépnek tekintik, a melegeket meg gyűlölködéshez használják célpontnak.
2022. okt. 5. 22:17
 5/19 anonim ***** válasza:
75%
A fideszeseknek mindenkivel problémájuk van, ez a fideszesség egyik alapeleme.
 6/19 anonim ***** válasza:
14%
Hát a Jézus is megmondta, hogy búzinak lenni rósz, neme?
 7/19 anonim ***** válasza:
81%
Az, amit a hatalom mond nekik. Azt se tudták, hogy a tanárokkal problémájuk van, amíg Bayer Zsoltika, vagy valamelyik okoska nem mondta el nekik, hogy márpedig de, van.
2022. okt. 5. 22:18
 8/19 anonim ***** válasza:
18%
A nőkkel senkinek semmi baja. A homároktól minden rendes ember rosszul van.
2022. okt. 5. 22:19
 9/19 DK-s ***** válasza:
76%
Ez nem gyűlölet szerintem, hanem a beteges hatalomvágy kiélése, egy védekezésre képtelen célponton, annak megalázásával.
2022. okt. 5. 22:21
 10/19 anonim ***** válasza:
24%
Fideszes vagyok, imádom a Queen-t és Elton John-t, meg persze az élettársamat, aki nő. Plusz én semmilyen törvényt nem hoztam. ...de ha már itt tartunk, én is kérdeznék valamit. Titeket miért zavar, ha olyan családtámogatási rendszer jön létre, amely ösztönzi a gyermekvállalást (hogy ne kelljen nekünk is muszlimok és fekák százezreit a nyakunkra hozni)? Miért választotok meg egy olyan polgármestert, aki nem csak hogy hogy öreg és csúnya, de ráadásul még ő nevezi rémisztő képződménynek a heteró fehér keresztény férfiakat és nőket? ...és persze itt, a GYK-n naponta olvashatjuk a több tucatnyi kormányellenes, patkányozó, lámpavasazó, stb. kommenteket. Miért van ennyi gyűlölet bennetek?
2022. okt. 5. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!