Mi a problémátok a Fidesszel azon kivül, hogy lopnak?
Ez nem elég?
Amúgy hazudnak, manipulálnak és tönkreteszik az országot, az emberek életet.
Áljobboldaliak és álnacionalisták.
Ha igazából azok lennének, minimum kiharcolták volna Kárpátalja autonómiáját. A #@$ románoknak sikerült, akkor nekünk miért nem?
Hazug propaganda megy, hogy milyen jól teljesítünk.
Akkor mi ez a magas államháztartási hiány, benzin, magas élelmiszerárak, magas infláció, gyenge forint.
Nem kell géniusznak lenni hozzá, hogy rájöjjünk, nem jól mennek a dolgok.
A kérdés olyan, mint ha lenne egy szomszédod aki folyamatosan dézsmálná a kertedet és megkérdezné : Szomszéd, mi bajod velem azon kívül hogy bemegyek a kertedbe és elveszem amihez kedvem van ?
Azon kívül csak egy bajom van, hogy lélegzel.
ostoba propaganda
gyűlöletkeltés
egészségügy, oktatás leszarása, lerohasztása
külföldi multiknak benyalás, az ország összeszerelő üzemmé alakítása
a keleti diktatúráknak (orosz, török, kína) seggnyalása
a forint egyre gyengébb
infláció egyre magasabb
világbajnok áfa
óriási hitelekből osztogatás választás előtt
21 eves lanykent, eletem elso valasza politika kategoriaban..
Hogy mi a bajom veluk?
-A legnagyobbat akkor csalodtam, mikor 2020 aprilis vegen azt mertek nyilatkozni, hogy az erettsegirol meg nincs dontes, mert nincs napirenden (erettsefi elott 10 nappal). Ha nekik nem szamit a jovo generacioja, akkor engem sem erdekel az o hulyeseguk, nem hat meg a 25 ev alatti "kedvezmenyuk" meg a gyere haza fiatal meg semmi ilyesmi..
-A panikoltatas, emberek egymasnak ugrasztasa, hogy azzal legyenek elfoglalva es ne azzal, hogy ok eppen mit csinalnak
-A terelesukkel, ellentmondasosaguk, az, hogy egyik nap ezt mondjak masik nap azt, magukat hugyozzak szembe. (Meg sokat mondtam a napokkal, 2020.marcius 13,reggel Kossuth radio:nem lesz digitalis oktatas.. 2020.marcius 13 este 21:00 elo bejelentes:hetfotol online oktatas--egy olyan orszagban, ahol abszolut nem olyan a rendszer)
-A gyerekes mutogatasukkal, hogy mindenert mas a hibas (Gyurcsany, Gyurcsany-show, Brusszel, Soros, szomszed kutyaja..) ok nem tehetnek semmirol
-A nemzeti konzultaciojuk, ami rohadtul nem a te velemenyedet tukrozi, mert olyan valaszok vannak megadva, aminel azzal jarsz a legjobban, ha ki sem toltod, ugyis azt kommunikaljak le, hogy azt akarja a nep, amit ok mar eleve elterveztek
-annyi mindent irhatnek meg...
Mindenkinek ott tesznek keresztbe ahol tudnak, a generaciokat egymas ellen uszitjak (a nyugdijas csak a sajat problémáját latja, nem erti pl.az en elso pontomat, mert nem erintett, stb...)
Tovabbi szep estet mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!