A nőkkel kapcsolatban csak akkor jó, ha a jót közlöm róluk? Vagy jót vagy semmit? De hogy lesz változás, ha nem beszélünk a problémáról, pedig jogos a felvetés?
Nem, ez tabu téma. Ha az ember csak a nemek közötti különbségeket meri megfogalmazni, minden sértő szándék nélkül akkor is tiltva, törölve vagy lepontozva van.
Amúgy meg a válogatás nem hiszem hogy probléma lenne. Persze, annak az akit nem választanak. De ha tehetnéd te is válogatnál. Sőt, szerintem válogatsz is csak az kevésbé tűnik fel. Kereset-kínálat alapon megy a párkeresés is. Kihasználni meg azt lehet aki hagyja magát.
Beszélnünk inkább arról érné meg hogy a nők mit tartanak fontosnak egy férfiben, hogy lehet feljebb jutni a ranglétrán és hogy érd el hogy ne használjanak ki anyagilag. De amint az ember az álszent "legyél rendes, nyisd ki neki az ajtót, kezeld hercegnőként" haszontalan butaságok helyett belemenne a kellemetlen igazságokba a dominancia harcról, - amint tudnánk normális eredményre jutni - akkor jön a törlés/lepontozás/tiltás.
DE a törlés, lepontozás, tiltás csak akkor jön, ha valakinek fáj az igazság és egyből az x y-nak sírja el a bánatát. Az a jó társadalom, ahol a gyengébbik nem hibáját nem rejtjük véka alá, hanem összetartunk és küzdünk ellene.
A kihasználást érdemben nem lehet irányítani , mert a 2 fél közül általában a férfi megszokásból nyújt, a homlokára pedig nincs kiírva hogy hálátlan disznó. Elhiszem hogy védeni akarod a nőket, csak éppen rosszul gondolkozol. Ha tisztességesen feltudsz vállalni egy vitát, amiben megtanulsz veszíteni, akkor neked sem lesz ennyire görcsös a dolog.
Vevő vagyok a kritikára, addig amíg nem bántani, alázni akarnak. Ha igen azt a magam módján vissza adtam. Amikor valaki azt mondja, hogy ilyen vagy olyan s**r vagyok, mert minden nő az, a bennem lévő gonosz, sunyi módon elégtételt vesz. Volt olyan, hogy lehúzással.
Ezt teljesen őszintén bevallom neked most.
Válogatásra panaszkodni elég alja dolog. Nincs senkinek semmi köze ahhoz, hogy az idegen emberek mi alapján döntik el hogy kivel kötik össze az életüket. Tudom, hogy sz@r, hogy nem jössz be néhány lánynak, de az nem vezet sehová, hogy ki akarod hisztizni a vonzalmukat.
Hogy megfordítsam a dolgot: te is csak azoknak a lányoknak a felszínessége miatt szívod a fogad, akik bejönnek neked, nem a rondák miatt, igaz?
A megoldás erre a ""kihasználásra"" amire gondolom magad jelentkezel, mert azt hiszed, hogy ez a lányok lába közé fog vezetni (=nem önzetlen szívjóságból) az, hogy már a megismerkedésetek elején tisztázod, hogy nem akarsz tőlük mást, csak párkapcsolatot. Így az a félreértés is könnyen elkerülhető, hogy a lányok a barátjuknak hisznek, te meg közben írogatod a kérdéseket arról, hogy miért ilyen utolsó szemetek a lányok...
74%: Semmit nem ér. Nagy nulla oltás voltál. Kutya nem hisz neked.
7/9: Melyik világban élsz? Nem így működik ez.
Írok azért mert ennek értelme van. Esetleg megváltoznak a gonosz nők. De azok ezt javarészt nem látják. helyette jönnek a birkák és azok írnak. Ők teszik tönkre a fórumot. Az oltani is rosszul tudó birkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!