Mi lehet velem? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, van két testvérem és a szüleim elváltak. Az egyik külföldön van, a másik pedig velünk egy városban és napi szinten beszélünk, vagy néha meglátogat. Mivel mondhatni egyedül vagyunk sok mindent csinálok a testvéreimnek hazaérve: mosogatok, kiteregetek, felmosok, elpakolok a szobákban és főzni is gyakran szoktam. A lényeg, hogy mostanában annyira komoly hangulatingadozásaim vannak, hogy az egyik pillanatban a legrosszabb faviccen nevetek, majd sírok, ha meglátok az asztalon egy mosatlant. És ezek még kisebb dolgok az olyasmik mellett, mint hogy a barátnőimmel veszekszek. Legtöbször én kezdem, hangyából csinálok elefántot és tudom, nem nekem van igazam, de elegem van. Így van ez a nővéremmel is, aki nem nagyon ért meg és azt mondja kezdek antiszoc lenni, meg szerinte nem segítek eleget.. De nem tudok ennél többet, a jegyeim már most romlottak (Eddig sem voltam kitnő tanuló, de most megütem a hármas átlagot.) Fogalmam sincs mit tegyek, mi bajom van. Egyáltalán van valami bajom, vagy ez is betudható a 'kamaszkornak'? Utoljára pedig azt, hogy sokaknak lehet majd önsajnálatnak jön le ez az egész... Remélem nem érti félre senki, én már csak tudni szeretném mi van most velem. Lehet, sőt biztos, hogy ezt nem a neten kellene megkérdeznem, de nincs kihez fordulnom. Köszönöm a válaszokat előre is!2017. febr. 5. 18:25
1/2 anonim válasza:
Szia.A hangulatingadozas szerintem foghato a hormonokra.Nehez lehet neked egyedul tehat ertheto hogy neha kiakadsz valamin.Ha van idod es teheted csinald azt amit szeretned,tolts tobb idot a barataiddal,beszelgess errol valakivel(es itt most nem a pszichologusra celzok hanem mondjuk egy olyan emberre aki megert,bizol benne)es szerintem a szuleiddel is probalj meg tobbet beszelgetni!:)
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ^^ Igyekszem többet és jobban megnyílni néhány barátnőmnek, csak furcsa nekem ez az egész. Nem nagyon szeretek magamról beszélni vagy, hogy mi van velem így elkönyvelnek hallgatag lánynak. Tényleg örülök, hogy írtál.. Lehet, hogy kipróbálok valamiféle sportot, nem tudom mennyiben fog segíteni.:)
2017. febr. 6. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!