Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Feministák, nem élnétek...

Feministák, nem élnétek egyszerűbb és őszintébb életet, ha szimplán csak beismernétek, hogy utáljátok a férfiakat?

Figyelt kérdés

2023. dec. 1. 07:14
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%

"

21-es, 24-es!

20-as vagyok.

Figyelj Te hímsoviniszta egó-manó!"

Na, pontosan ennyit olvastam el abból amit a kommentedbe gépeltél. Majd ha megtanulsz tisztelettel társalogni esetleg több időt szánok az agymenéseidre.

P.S. Én meg a 24-es vagyok kisfiam... :)

febr. 12. 16:14
 32/39 anonim ***** válasza:
0%

"akkor ha te visszaböfögsz egy yt videót, az igazság lesz?"

És te attól hogy ezt ideböfögted menőbb lettél?? :D

febr. 12. 16:19
 33/39 anonim ***** válasza:
60%
#32 nem azért kommentelek, hogy “menő” legyek, de értem, ha nincs ész érv, akkor jön a személyeskedés.
febr. 12. 17:29
 34/39 anonim ***** válasza:
0%

26-os vagyok, utoljára írok, mert látom mire megy ki itt a játék.

Ezt írod, idézem: "Igen, a gyenge, kiszolgáltatott nőket megvédjük, de a komplexusos, nagyszájú, akaratos, elkényeztetetteket, akiknek minden (is) jár, azt nem!"

Oké, s ezt hogy fogod kivitelezni? (80-as IQ) Te fogsz ott állni minden nő mellett, s majd terelgeted őket, hogy mit lehet, s mit nem? Istenné válsz, hogy ott tudsz állni minden egyes nő mellett? A gyengéket támogatod, a "rosszakat megbünteted? Vagy esetleg minden nő mellet ott fog állni valaki, aki majd megmondja mi a helyes és mi nem? Hogy akarod kivitelezni?

A másik, hogy kibújt a zsákból az, hogy a "gyengéket , kiszolgáltatottakat megvédjük" , a "nagyszájú, akaratosakat azt nem". Tehát egyfajta erőviszony alapján szelektálsz, erőviszony kérdést látsz a feminizmusban, pedig nem erről szól elvileg, hanem, hogy valamiféle egyensúly legyen a több ezer éves elnyomás után. A természet (sors, végzet, bármi) szerintem kiszűrte eddig is a renitens nőket, ha nem szűrte ki, az sem a mi dolgunk, isten dolga! A gyenge és erős dialektikus hozzáállás nagyon veszélyes!!!!! Ha politikai instancia, akkor pedig végképp!!!! (pont feltörekvőben az autoriter rendszerek) Nem értek egyet az autoriter rendszerekkel.

Az "élni és élni hagyni" elvet vallom, azt vallom, hogy "bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy Veled is bánjanak". Továbbá a "tisztelj másokat, mindenki tiszteljen mindenkit" (nem kell szeretned, de tisztelj meg), és "segíts másokat, támogass másokat, hogy Téged is támogassanak, amikor szükséged lehet rá". ezeket az elveket vallom. Nálam nem fér bele az "énhatárok megsértése", a "gyengékre és erősekre", "jókra és gonoszokra", vagy a nemi szerepekre lebutított , erősen korlátozó, megosztó és felosztó politikai vagy társadalmi instancia.

Ezek a jobboldalinak nevezett autoriter rendszerek ideológiái, bocsi, de nála, Karl Marx akkor nyerő. Egyetértek Lovasi Andrással, hogy a "valamiféle" baloldali liberális demokráciáknál jobb nincs...iletve van, a kommunizmus, amely soha nem valósult meg (legfeljebb a szocializmus egy torz válfaja) , de a valódi kommunizmus soha nem valósult meg, amit én személy szerint nagyon sajnálok.

Ennyit akartam, részemről a vitát lezártam. A világot nem mi fogjuk megváltani , sem itt a gyakorin, sem máshol. Ez egy parttalan véget nem érő vita lenne, és nagyon messzire vezetne, mert ez egy bonyolult téma, a végtelenségig lehetne erről társalogni.

febr. 12. 17:52
 35/39 anonim ***** válasza:
0%
* nálam Karl Marx a nyerő inkább (javítás)
febr. 12. 17:58
 36/39 anonim ***** válasza:
0%

"nem azért kommentelek, hogy “menő” legyek, de értem, ha nincs ész érv, akkor jön a személyeskedés."

Hát szerintem én vettem a fáradságot hogy írjak pár sort a kommentembe és még arra is hogy egy idevágó videót belinkeljek. Erre te flegmán odavetetted az egysoros kötekedő kommentedet. Most meg problémád van hogy én személyeskedek?! Ez már a vicc kategtória! :D

febr. 12. 22:12
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

"26-os vagyok, utoljára írok,"

- Bár így lenne!!! 🙏

febr. 12. 22:14
 38/39 anonim ***** válasza:
60%
#36 nem azzal van a baj, hanem hogy közvetlenül előtte azzal “érveltél”, hogy csak azért mert sokan mondanak valamit, még nem lesz igaz. Ez igaz mindenre. Rád is, a yt videódra is. Nem éppen jó stratégia.
febr. 13. 07:20
 39/39 anonim ***** válasza:
0%
#37 Nos, ügyesen kavarod, de azért mégiscsak látszik h ki akarod forgatni amit írtam, de nem fog sikerülni. Az yt videó párezres megtekintéssel mennyiben számít "soknak" et világszerte elterjedt és állandóan mantrázott dogmához képest?? Vagy csak vegyük Európát. Ahhoz képest sem "sok". De mégegszer: nem mondtam hogy ez explicit igaz. Direkt így fogalmaztam hogy "gondolatébresztőnek". Ettől függetlenül neked sikerült félreérteni.😁
febr. 14. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!