Feministák, nem élnétek egyszerűbb és őszintébb életet, ha szimplán csak beismernétek, hogy utáljátok a férfiakat?
Feminista... személyek. Egyre biztosabb az a dolog, hogy ti undorítóak vagytok. Nem.. csak külsőleg, hanem főként a ti lelketek, ami az. Az az elszomorító igazán..
Meg kell változnotok, normális útra térnetek.
21 ízlések és pofonok. Nekem pl a tökfőzelék meg a raszta haj az undorító, más meg odáig van ezekért.
Most csak a magam nevében beszélnék....
Az én lelkemmel nincsenek problémák, és a külsőm is normális.
Kettőnk közül megváltozni nem nekem, egy feminista nőnek kell, hanem neked.
Amit te itt lenyomsz, semmivel nem jobb, mint az, amivel minket vádolsz.
20-as, mi ez a hülyeség hogy "7000 éves átok"???! :D
Inkább erről van itt szó:
"A százszor elmondott hazugság igazsággá válik"
Na, így terjed a feminizmus, így létezik.
És hogy miért csinálják? Itt egy gondolatébresztő:
21-es, 24-es!
20-as vagyok.
Figyelj Te hímsoviniszta egó-manó!
A feminizmus nem a nők felsőbbrendűségét hirdeti, hanem hogy egyenjogúak-egyenrangúak legyenek a társadalomban. Az, hogy szexuálisan ők az alárendeltek, passzívak, gyengébbek, hiszem, hogy ezzel ők tisztában vannak (nem is akarják elvenni a férfitól ezt az előjogot), azonban az ágyból kikelve szex után, ott van a szürke (Rög)Valóság, a hétköznapok harcai, nyüglődései, problémái (probléma és gond hegyek), amiket meg kell oldani, s ezeket a problémákat sok helyen úgy látom, hogy már a nők viszik a vállukon. Nem karrierre gondolok, hanem a hétköznapi problémákra. Ugyan mitől lenne elvben magasabb rendű egy férfi? Mert kemény fizikai munkát végez? Ki? Hány %-a a férfiaknak dolgozik mondjuk szakmunkásként, vagy az építőiparban? Valljuk be, hogy a kemény vagy akár a közepes fizikai megterhelést a férfiak is csak néhány %-a képes hosszú távon végezni, mert a többiek 2 napot sem bírnának. Én sem. Mondom ezt, mint férfi. Ezért van ennyi öltönyös, fehér-galléros férfi. Szóval hülyeség a nemi szerepekre lebutítani a kérdést. Mint ahogy sok nő jobb könyvelőnek, mint férfi, mert jobb matematikából, vagy mert okosabb.
Merthogy baromi jó vagy egyszerű nőnek lenni? A női lét sem egyszerű, nagyon sok problémájuk van a nőknek, amely a nőiség velejárója, (szexuális problémák, lelki-érzelmi problémák, elfogadások, munkaerőpiac, a szépség fenntartása-elvesztése, ápoltság, menstruáció stb.bármi) , s akkor még ennek tetejébe feláldozza a testét a gyermekvállalásban, a karrierjét, az egész életét, akkor Te most azt mondod, hogy nyomjuk el még jobban Őket vagy végleg űzzük vissza őket a konyhába, vagy csináljuk azt, mint az arabok, hogy a férjük engedélye nélkül, még a WC-re sem mehetnek? Mit szeretnél hallani? Költözz Iránba, ha ott jól éreznéd Magad.
Figyelj Pajtás, én az "Élni és élni hagyni" elvet vallom minden élet-területen, amely sajnos már kihalt ebből a világból, mert már semmilyen területen ez nem érvényesül. (helyette kis mocsok gazemberek vannak) Ez a hajó már elment. Légyszi ne válaszolj, ne is írogass, mert nem állok le ebben a témában vitatkozni, mert nem megyek ezen szint alá, s nem különösebben érdekelnek az ellen-érveid, úgysem tudjuk egymást meggyőzni. A világot sem mi fogjuk itt megváltani a gyakorin.
Annál okádékabb jelenség nincs, mint egy mangina.
Egy "férfi", aki a feminista nőknek nyal.
Az ilyeneket szokták anno a katonaságnál úgy szarrá verni, hogy életre tolószékbe kerül.
Én sem bántom a nőket, nem rendelem őket magam alá, de amikor egy ember úgy ébred reggel, hogy tele van komplexusokkal bugyuta, általánosító érvek alapján egy másik nem felé, és úgy érzi, ők a sikertelenségük forrása az életben, az nagyon gáz.
Pláne, aki ezt meg is védi a szidott nemből, kb pióca szintre lesüllyedve a p*náért...
Hányinger.
Igen, a gyenge, kiszolgáltatott nőket megvédjük, de a komplexusos, nagyszájú, akaratos, elkényeztetetteket, akiknek minden (is) jár, azt nem!
26 vagyok!
Azért ha face-to-face találkoznánk, nem biztos, hogy jól járnál, te nagy "katonásdi"....
Nevetséges kis fotel-kommentelő huszár Vagy, az IQ-d messze nem haladja meg a 80-as szintet, s, poén, hogy soha nem is fogja.
1, Nem mondtam h ez vagy az az "igazság".
2, Azért mert valami a youtube-on van még nem biztos hogy baromság.
3, Én legalább tettem ide valamit amit meg lehet hallgatni, aztán lehet véleményt alkotni. Te meg egy barom vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!