Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Feministák, nem élnétek...

Feministák, nem élnétek egyszerűbb és őszintébb életet, ha szimplán csak beismernétek, hogy utáljátok a férfiakat?

Figyelt kérdés

2023. dec. 1. 07:14
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
67%
Férfiként én feminista vagyok és nem utálom magamat. Egyszerűen csak nem gondolom azt, hogy attól, hogy férfi vagyok, bármiben is jobb, vagy több lennék, mint a nők.
2023. dec. 1. 07:16
 2/39 anonim ***** válasza:
70%
Nem utálom a férfiakat. El kéne ezt felejteni. A kritika, pláne ha jogos, nem egyenlő az utálattal.
2023. dec. 1. 07:51
 3/39 anonim ***** válasza:
64%
Én férfi is vagyok, meg feminista is, és egyáltalán nem utálom a férfiakat.
2023. dec. 1. 08:13
 4/39 anonim ***** válasza:
67%
Férfi vagyok, feminista. Semmi bajom a férfiakkal. Alapjában véve tartom ostobának az embereket, amin nem segített sajnos ez a kérdés sem.
2023. dec. 1. 10:09
 5/39 anonim ***** válasza:
60%
Miért ismernék be valamit, ami nem igaz?
2023. dec. 1. 10:29
 6/39 anonim ***** válasza:
12%
Miért kéne beismerni? Ez egyszerűen nem igaz.... Nagyon kevered a feminizmust( tehát a nemek közötti teljes egyenjogúság elérésére létrehozott mozgalmat) és a matriachátust (nőuralmat akaró nézet)
2023. dec. 5. 21:55
 7/39 az agy ***** válasza:
36%
A feminizmus addig tart, amíg fel nem kell cipelni a hűtőt a negyedik emeletre.
2023. dec. 7. 10:39
 8/39 smidla válasza:
74%

A feminizmus az egyenjogúságról szól, teljesen felesleges a szekrénycipelést belekeverni, meg a férfigyűlöletet. Igen, vannak férfigyűlölő feministák is, ahogy vannak nem keresztényeket gyilkoló keresztények, szélsőséges jobboldaliak, szélsőséges baloldaliak.

Kontraproduktív összekeverni a kettőt.

2023. dec. 7. 12:03
 9/39 anonim ***** válasza:
48%

7 egy férfi pl naponta cipelget hűtőket a negyedikre? Gondolom nem.... Én cipeltem már szekrényt és hűtőt is, igaz, nem a negyedikre, csak a másodikra....

De egyébként az egyenjogúság nem azt jelenti, hogy fizikailag olyan erősek leszünk hirtelen, mint egy férfi.

2023. dec. 7. 16:17
 10/39 anonim ***** válasza:
21%
A feminizmus és a nemek közötti egyenlőség az egy szép dolog ez TÉNY! Azonban van a dologban egy kis nüansz: Még ha legjobb esetben is egyenlő a nő és a férfi, tisztelik is egymást, akkor is a nő identitásában, szexuálisan (alárendelt), "lényéből fakadva" egy kicsit, valamennyire alá kell rendelődjön a Férfinak, mert ezt nem veheti el a Férfitól. (cserébe kap elvileg udvariasságot, kedvességet, csodálatot, stb.) Ha ezt elveszi, akkor oda a Varázs....oda a Játék, és semmi nem marad. (felborul az egyensúly) Sajnos ez erről szól, hogy miért így van, kérdezzétek meg Istent. Ez van gyerekek.
2023. dec. 9. 03:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!