Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Feministák, nem élnétek...

Feministák, nem élnétek egyszerűbb és őszintébb életet, ha szimplán csak beismernétek, hogy utáljátok a férfiakat?

Figyelt kérdés

2023. dec. 1. 07:14
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
40%
10, ezt magyarázd meg egy ultraliberál nevelésben részesült, biliilis plakátos kiscsajnak, aki a powerwoman sorozatokon nőtt fel.
2023. dec. 14. 20:51
 12/39 anonim ***** válasza:
25%

"Férfiként én feminista vagyok"

sz.r lehet pasasként puncival élni.

2023. dec. 14. 20:52
 13/39 anonim ***** válasza:
68%
10 bocs, de rohadtul nem kell alá rendelődnöm egy hapsinak sem semmilyen téren. Nem kell csodálat nekem, hanem egyenjogúság. Kedvesség és udvariasság (amit amúgy egyáltalán nem kapunk meg) azt így alapból kéne adni minden embernek nemtől függetlenül.
2023. dec. 14. 21:28
 14/39 anonim ***** válasza:
68%
12 szar lehet agy nélkül élni.... A férfiak is lehetnek feministák, sőt....minden férfinek feministának kéne lennie....sajnos ez valszeg sose fog megvalósulni, de nekem mázlim van, mert a pasim feminista, és ezerszer úgymond férfibb, mint te, vagy akármelyik, szinténcsak nem túl sok ésszel megáldott lény.
2023. dec. 14. 21:30
 15/39 anonim ***** válasza:
0%
13-as! Én a 10-es vagyok. Igazad van, de ez egy nagyon kényes kérdés. Valószínűleg idővel megszűnik mindenféle ilyen "érzés/benyomás" és csupán annyi marad, hogy a nő szexualitásában más, mint a férfi, hogy Ő bizony a passzív és a kukit szereti, vagy akár beleélveznek a szájába, ilyesmit, akármit. E tekintetben lehet, hogy igazad van, a két fél egyenjogúvá válik nemiségében és identitásában is, egyszerűen csak másság van a két nem között, s ez az ami magnetizál. Viszont egy valami van a nőiségben, amit manapság kevés nő "tudatosít":...konkrétan az, hogy sok nő imád csábítani, s, el is csábítja a Férfit, viszont azt már nincs átgondolva, hogy ez egy "vállalás", "ezért tenni kell" hogy bizony "boldoggá is kell tennie", meg, hogy "hűséges legyen és odaadó"....valami ilyesmi....oké, ne nevezzük alárendelődésnek, tulajdonképpen nem is nemiségfüggő, hogy "adok valakinek, azért, mert szeretem". A világfolyamatokat elnézve nagyon szépen "jönnek fel" a nők, akik egy 7000 éves átok alatt küzdenek/szenvednek, sőt néha már van úgy, hogy átesnek a ló másik oldalára, persze nem mindenki (komoly pozícióban lévő nők, ismerek ilyeneket, vagy akár egyszerű családból valók, akiket "elkap a csábítás gépszíja", félreértett nőiség stb.) Szóval nagyon szépen jönnek fel a nők, a legtöbb esetben ez jogos is, és kívánom , hogy így legyen, nagyon sok rettenetesen "cuki" csaj van, akik sokszor mégsem kapják vissza a világtól, ami Bennük van. Abban viszont nem hiszek, hogy ebben a világban "fel fognak szabadulni", mert az egy homályos dolog, hogy mi a "felszabadulás/megváltás", nyilván kinek mi, de itt olyan nincsen, ez biztos, szerintem...jelentsen ez bármit is. (gondolok arra, hogy pl. meghódították a munka világát is a nők (szüfrazsettek), de ebben is van egyfajta kétértelműség, hogy ez mennyiben felszabadulás, de ez a férfiaknál is így van) Végül megjegyzem, hogy Buda Béla pszichológus szerint, már lassan a férfiakat kellene felszabadítani, mert nekik sem könnyű, de ebbe most nem megyek bele, mert hosszú történet.
2023. dec. 15. 06:20
 16/39 anonim ***** válasza:
51%

"Férfiként én feminista vagyok és nem utálom magamat. Egyszerűen csak nem gondolom azt, hogy attól, hogy férfi vagyok, bármiben is jobb, vagy több lennék, mint a nők."

Attól, hogy így gondolkodsz, még nem vagy feminista.... Egyáltalán tudod mi a feminizmus??

2023. dec. 22. 09:45
 17/39 anonim ***** válasza:
0%

Mindig röhögök, mikor a TV-ben mutogatják mikor nők férfi munkát próbálnak végezni (mármint professzionálisan). Majd beszarnak a fizikai megerőltetéstől, de elhiszik magukról hogy most ők a faszacsajok. A baj, hogy a férfiakat hidegen hagyják az ilyen nők. És az sem izgató, ha olyan a nő, hogy mindenben teljesen önellátó, mindent elintéz, megold stb. A mai világban a nemek szerepe teljesen össze-vissza van, de ettől még nincs jogalap a feminizmusra, épphogy a feminizmus MIATT történhetett ez meg.

A feminizmus ott téved rohadt nagyot, hogy az egyenlőséget erőlteti. Ha Isten(vagy az anyatermészet) egyenlőséget akart volna akkor önmegtermékenyítőre tervezett volna minket. De Isten (vagy ki miben hisz) azt akarta hogy legyen két nem különböző attributumokkal, akiknek képviselői egymással szövetségesek és összedolgoznak. Egy férfi sem tud gyereket szülni, olyan fájdalmakat elviselni, annyit szenvedni és mégis felülemelkedni mint egy nő. Egy nő sem képes nehézsúlyú boxmeccset megnyerni vagy levadászni az oroszlánt (na jó ez utóbbira már a mai férfi se képes! :D ). Ettől még egyik sem felsőbb, vagy alsóbb rendű, de nem is egyenlő! Ez hogy mindenkinek egyenlőnek kell lenni, ez egy ilyen kommunista-marxista agyrém!

2023. dec. 22. 10:01
 18/39 anonim ***** válasza:
75%
Tényleg nem vagyunk egyenlőek. Pl nem minden pasi született kellő kognitív képességgel, hogy felfogja, hogy az egyenlőség nem azt jelenti, hogy fizikailag ugyanolyanok vagyunk.
2023. dec. 22. 10:08
 19/39 anonim ***** válasza:
76%
17 tudtad, hogy a nőknek van jobb dolguk is, minthogy kielégítség minden vágyatokat? Ha én mondjuk cementes zsákokat cipelek, akkor nem azért teszem azt, mert pasit akarok magamnak....
2023. dec. 22. 11:53
 20/39 anonim ***** válasza:
39%

17-es!

Ezt írod: "egyik sem felsőbb, vagy alsóbb rendű, de nem is egyenlő! Ez hogy mindenkinek egyenlőnek kell lenni, ez egy ilyen kommunista-marxista agyrém!"

Igen, sajnos ez egy örök vita lesz az emberiség történetében és ez addig fog tartani amíg ember lesz a világon (vagy akár más világokban) Azonban az az "egyenlőtlenség" amire Te gondolsz, az egy tágan értelmezhető kérdés, s, tágan is értelmezik a legtöbben.(a nők kárára általában) Ez a 7000 éves átok, s ez átok is marad a nőkön, amíg nő létezni fog akár ebben a világban, akár más világokban. A nő mindig is kiszolgáltatott lény lesz, ezt az "árulás" mindig bélyegként fogja hordani, sajnos. Én sajnálom ezt, nagy kár, hogy ez a Teremtés (Genezis) valósult meg, nem pl egy békésebb, nyugodtabb, szebb világ. Elképzelhető, hogy ez egy hibás teremtés, minden jel erre mutat. Lehetett volna jobb is, szebb is, de ez lett, ami lett. (A Bolond bölcsessége felülírja "Thot könyvének" bölcsességét)

2023. dec. 22. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!