Feministák, nem élnétek egyszerűbb és őszintébb életet, ha szimplán csak beismernétek, hogy utáljátok a férfiakat?
"Férfiként én feminista vagyok"
sz.r lehet pasasként puncival élni.
"Férfiként én feminista vagyok és nem utálom magamat. Egyszerűen csak nem gondolom azt, hogy attól, hogy férfi vagyok, bármiben is jobb, vagy több lennék, mint a nők."
Attól, hogy így gondolkodsz, még nem vagy feminista.... Egyáltalán tudod mi a feminizmus??
Mindig röhögök, mikor a TV-ben mutogatják mikor nők férfi munkát próbálnak végezni (mármint professzionálisan). Majd beszarnak a fizikai megerőltetéstől, de elhiszik magukról hogy most ők a faszacsajok. A baj, hogy a férfiakat hidegen hagyják az ilyen nők. És az sem izgató, ha olyan a nő, hogy mindenben teljesen önellátó, mindent elintéz, megold stb. A mai világban a nemek szerepe teljesen össze-vissza van, de ettől még nincs jogalap a feminizmusra, épphogy a feminizmus MIATT történhetett ez meg.
A feminizmus ott téved rohadt nagyot, hogy az egyenlőséget erőlteti. Ha Isten(vagy az anyatermészet) egyenlőséget akart volna akkor önmegtermékenyítőre tervezett volna minket. De Isten (vagy ki miben hisz) azt akarta hogy legyen két nem különböző attributumokkal, akiknek képviselői egymással szövetségesek és összedolgoznak. Egy férfi sem tud gyereket szülni, olyan fájdalmakat elviselni, annyit szenvedni és mégis felülemelkedni mint egy nő. Egy nő sem képes nehézsúlyú boxmeccset megnyerni vagy levadászni az oroszlánt (na jó ez utóbbira már a mai férfi se képes! :D ). Ettől még egyik sem felsőbb, vagy alsóbb rendű, de nem is egyenlő! Ez hogy mindenkinek egyenlőnek kell lenni, ez egy ilyen kommunista-marxista agyrém!
17-es!
Ezt írod: "egyik sem felsőbb, vagy alsóbb rendű, de nem is egyenlő! Ez hogy mindenkinek egyenlőnek kell lenni, ez egy ilyen kommunista-marxista agyrém!"
Igen, sajnos ez egy örök vita lesz az emberiség történetében és ez addig fog tartani amíg ember lesz a világon (vagy akár más világokban) Azonban az az "egyenlőtlenség" amire Te gondolsz, az egy tágan értelmezhető kérdés, s, tágan is értelmezik a legtöbben.(a nők kárára általában) Ez a 7000 éves átok, s ez átok is marad a nőkön, amíg nő létezni fog akár ebben a világban, akár más világokban. A nő mindig is kiszolgáltatott lény lesz, ezt az "árulás" mindig bélyegként fogja hordani, sajnos. Én sajnálom ezt, nagy kár, hogy ez a Teremtés (Genezis) valósult meg, nem pl egy békésebb, nyugodtabb, szebb világ. Elképzelhető, hogy ez egy hibás teremtés, minden jel erre mutat. Lehetett volna jobb is, szebb is, de ez lett, ami lett. (A Bolond bölcsessége felülírja "Thot könyvének" bölcsességét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!