Ha a fidesz beismerné, hogy a keleti nyitás és az illiberalizmus egy hiba volt és atlantista lenne, inkább nyerne vagy veszítene szavazatokat? Az ellenzék tovább gyengülne vagy erősödne?
A keleti nyitás nem volt teljesen hiba.
Ha az lett volna, akkor most itt is 800 forint lenne egy liter üzemanyag.
A liberalizmus pedig nagyobb hiba.
Ha nem lenne liberalizmus akkor téged is ledobtak volna a Tajgetoszról, vagy egy leszakadt kocsmalakó gyári munkás lehetnél.
3#
Mindig ezzel a hülyeséggel jöttök.
Ha nem lenne liberalizmus, akkor nem lennének migránsok, lehetne rendesen határokat védeni.Nem lenne lmbt propaganda sem.
Valószínűleg így is egy leszakadt kocsmalakó szalagdroid, de annyi szerencséje valóban van a liberalizmussal, hogy nem ítélték kényszer-eutanáziára :D
A keleti nyitás engem speciel nem zavar. Az viszont igen, hogy a saját csapatunkat (pl. EU) bomlasztjuk, és a saját szövetségeseinket magunk ellen fordítjuk (pl. Lengyelek). Ha ezen változtatna Orbán, nekem egy fokkal szimpatikusabb lenne. És ha a propagandagépezet elkezdené az oroszokat ekézni, és az EU-t dicsőíteni, akkor két nap alatt a Fidesz-birkák is azt a narratívát fújnánk, nekik nem szokatlan a 180 fokos fordulat. Szóval szerintem szavazókat nyerne, veszíteni meg nem veszítene.
Amit az egyes fogyatékos írt, az pedig az 1984 című könyvben már részletesen le van írva. Valóban megszűnnek a problémák, és mi is megszűnünk embernek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!