Mi a véleményetek arról, hogy Németben már szexszobát rendeznek be a liberálisok az óvodásoknak?
Ott pedig aztán szabadon döntheti el a gyerek, hogy részt vesz e szexjátékokban.
"A homoszexualitás dekriminalizálása már a múlt század hatvanas éveiben elkezdődött a nyugati világban. Előtte börtön járt érte."
Ez semmit nem mondd el arról, hogy mennyire volt szerencsés felvállalni. Az USA-hoz hasonló, erősen keresztény, erősen polarizált környezetben az 1990-es évekig még mindig inkább tabu volt a melegség, mint nem.
Abban igazad van, hogy a melegek a '60-as években már elkezdtek önszerveződni, főleg a fiatalság körében, de még ekkor is voltak rendszeres verések (rendőrök által is), atrocitások. A '70-es évek legvégéig még mindig mentális betegségnek tartották a homoszexualitást. És úgy általában ebben az időszakban az AIDS terjedése és a melegekkel való összefüggésbe helyezése sem segítette az ügyüket.
29-30! Atya, Úr, Isten!
Akkor ti mindketten biszexek vagytok, jól gondolom? Mert csak az hisz el ilyent, hogy a szexuális irányultság befolyásolható!
Hagy osszak meg egy nagy titkot! A hetero srácok -mint én is voltam annyi idősen- már 10-12 évesen is tudják, hogy heterok, nem magyarázom honnan, de kitalálhatjátok!
Aki eddig nekem arról okoskodott, hogy ez befolyásolható, az midig bi volt, még ha el is nyomta. Gondolom ti mindketten vagy biszexek vagytok vagy volt pl. Szexuális molesztálásban részetek otthon. Bics de ez a tapasztalatom. Ez nem egy rugalmas valami!
Amúgy pont azért kell a gyerekeket érzékenyíteni, hogy nyugodtan fel merjék vállalni a másságukat, ha van! Sőt az a lényeg, hogy ne érezzék magukat másnak a "többségnél".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!