Mi a véleményetek arról, hogy Németben már szexszobát rendeznek be a liberálisok az óvodásoknak?
Ott pedig aztán szabadon döntheti el a gyerek, hogy részt vesz e szexjátékokban.
20.
Igen, olvasom és azt is elítélem, szal ha azt hitted, hogy majd ezzel jól beoltasz, akkor pofára estél.
Ellenben arra kíváncsi lennék, hogy téged miért zavar csak az egyik.
"Ellenben arra kíváncsi lennék, hogy téged miért zavar csak az egyik."
Minket mindkettő zavar, csak míg az egyházban tényleg rendszeres és szervezet szintű probléma a pedofília, addig ez az óvoda valami hülyének valami elszigetelt ötlete volt. Mindkettőt elítéljük, de másként (komolyabban) kezeljük a szervezett bűnözést.
Köszönöm a válaszod, helyettem írtad le nekem is ez a véleményem. A kérdezővel felesleges vitatkozni, mert csak a propaganda szöveget nyomja meggyőződésből vagy trollkodásból.
Jaja, elszigetelt eset.
Azért próbálták itt is megmagyarázni, hogy ez a jövő.
Több mint egy napot adtam, és még mindig egy konzervatív tipp sincs, hogy mi megy felvilágosításkor :(
De jó azt gyűlölni, amiről tippetek sincs.
Mondjuk én nem vagyok konzervatív, de óvodás korban elég annyi, hogy mi az anatómiai különbség a két nem között (amúgy is rájönnek, mert kíváncsiságból megnézik), valamint, ha a gyerek kíváncsi arra, hogy születik a gyerek, annyit érdemes mondani, hogy az anya hasából jön ki. Az, hogy oda hogyan kerül, még nem az ötéves gyereknek való. Kb. 10 évesen kell teljes körű felvilágosítást adni, mert a tudatlanság sok bajt okozhat már a kiskamaszoknál is.
Szexszobát berendezni ovisoknak vagy drag queeneket hívni óvodákba viszont káros. Ez összezavarja őket. Ha pl. egynemű párt lát egy gyerek, pl. a környezetükben van azonos nemű pár, elég annyit mondani, hogy ők barátok, együtt élnek, de nem kell a barátság milyenségét részletezni nekik.
#29 De bizony, lehet.
A teljes modern pszichológia arról szól, hogy a gyermekkorban tapasztaltak, átéltek hogyan befolyásolják az egész későbbi életét az embernek és akár egy szeretet nélküli környezet milyen romboló hatással lehet az illető gyermekre.
Azt is sajnos már évtizedek tanulmányai, kutatásai bizonyították, hogy a szexuális devianciák, agresszivitás, alávetettség és hasonlók mögött a legtöbb esetben valami gyerekkori trauma van, nagyon gyakran szexuális visszaélés, azaz valami pedofil cselekmény.
A gyerekeket pontosan azért célozzák meg most ezekkel az akcióikkal az lmbtq szervezetek is, mert pont azt vallják, hoyg gyerekkorban lehet befolyásolni a személyiségüket és azt ők akarják megtenni a saját elképzeléseik szerint.
Ha semmi módon nem befolyásolná a gyereket azt amit gyerekkorában ilyen téren tapasztal akkor mi értelme lenne bemenni közéjük ezekkel az óvodába, iskolába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!