A liberálisok miért tartják magukat liberálisnak, ha a nekik nem tetsző véleményeket szeretik elhallgattatni?
Amikor valakit sértegetsz, pocskondírozol nyilvánosan, azzal azt üzened, hogy te szebb, jobb, tökéletesebb vagy, te többet érsz, a másik pedig nem. Ez a viselkedés gyerekkorodból származik, amikor megszületett a kistesód, te meg rángattad anyu szoknyáját, hogy "heee, én is itt vagyok ám, dobd már el azt a kis hülyét, velem foglalkozz inkább".
Pedig te se vagy jobb a másiktól, hanem ugyanolyan, csak bosszant hogy a másik is kap figyelmet és nem te vagy a világ közepén.
Hagyjuk már ezt a szar dumát, hogy gyűlöletbeszéd.
Abban mi a gyűlöletbeszéd, hogy valaki kimondja az igazat?
Liberális technika kezdőcsomag:
Hirdesd a szabadságot, és a szabad vélemény-nyilvánítást.
Ami neked nem tetszik, arra süsd rá, hogy gyűlöletkeltő.
És hirdesd magad a béke hívének ezért tiltasd az ellentétes véleményeket.
"Például bizonyos európai országokban már úgy tudom, nem lehet negatív dolgokat mondani kisebbségekről, melegekről stb., mert gyűlöletbeszédnek minősítik."
Nálunk is létezik a becsületsértés, felbújtás, gyűlöletbeszéd kategóriái, csak csomó dologra nem vetítettük ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!