Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egyesek miért akarnak betiltat...

Egyesek miért akarnak betiltatni nekik nem tetsző csatornákat, műsorokat, weboldalakat, ahelyett, hogy nem látogatnák ezeket és keresnének olyan szórakozást, ami nekik tetszik?

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 15:00
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
23%

Hát az Rtl, Tv2 a jobbik mániája, ők ilyenek, szélsőségesek mindig előállnak valami fantasztikussal, amit a sok idióta bevesz.

A kuruc.info-t betiltani akarók, pedig rühellik a szélsőségeseket, és nem szeretik, ha róluk valami rosszat írnak.

Valamin meg kell csámcsogni, na ők ezen szoktak :D

2011. febr. 6. 15:07
 2/32 anonim ***** válasza:
47%

Orwell az 1984-ben írja le ezt a mondatot:

"Elviselhetetlen számunkra, hogy egy hibás gondolat létezhessék bárhol a világon, akármennyire titkos és erőtlen is."

Ez. Nem más, ez. Az ilyenek azt hiszik, hogy az ő igazságuk az egyetlen, az ő értékrendjük eredendően helyes, és nem elégednek meg azzal, hogy ők nem néznek valamit: hidegrázás keríti őket a hatalmukba, ha valaki önszántából nézi. A legrosszabb esetben valamiféle küldetéstudat is társul ehhez, de a leggyakoribb az, hogy simán tiltani akar.

2011. febr. 6. 15:10
 3/32 A kérdező kommentje:
Mit szóltok, hozzászólók, ha azt mondom, hogy az ilyen emberek egyszerűen lusták?
2011. febr. 6. 15:24
 4/32 anonim ***** válasza:
53%
azt, hogy nem vagyok lusta! és igenis a valóvilág és hasonló műsorokat be kell tiltani! ne gyere a távkapcsoló szöveggel, nem az a megoldás!
2011. febr. 6. 15:31
 5/32 A kérdező kommentje:

15:31 - Pedig így működik! És ne gyere azzal, hogy nincs más csatorna, akkor van például könyv... A lustaságodon csak te tudsz változtatni azzal, hogy válogatsz a szórakozási lehetőségek között.

Tudod, egyik részről úgy működik a média, hogy ha valaminek nincs nézettsége, azt beszüntetik, vagy csökkentik az adás mennyiségét. Ha a sok lusta nem nézné, megcsappanna a nézettség, hű, olyan nehéz ez? Vagy ciki olvasni? Tudom, amikor általános iskolás voltam, azokat csúfolták, akik olvastak, de mi nem hisztizünk olyan műsorok miatt, ami nem tetszik, egyszerűen NEM NÉZZÜK!

2011. febr. 6. 15:37
 6/32 anonim ***** válasza:
42%

Sverdans

Köszönöm, hogy illusztrálod állításom helyességét :)

2011. febr. 6. 15:38
 7/32 anonim ***** válasza:
0%
ez magyar specialitás ... sokkal élvezetesebb szidni valamit, mint egyszerűen csak megnyomni egy gombot a távirányítón
2011. febr. 6. 15:45
 8/32 anonim ***** válasza:
79%

ebben amúgy mindenkinek igaza van, valóban az ember a szar, h nem kapcsol el, és nem tanítja meg a gyerekének, h ne ezekből a szarokból tanuljon.

viszont Magyarország szociális beállítottságú ország, ez alatt arra gondolok, hogy az állam irányít és szabályoz. Amíg az állam legombol egy tonna pénzt az emberekről, addig elvárható, hogy ezt a problémát is vegye a szárnyai alá részben, vagy tiltsa be, vagy indítson valami "hadjáratot" a butítás ellen. dehát, az államnak az a jó ha hülyék az emberek. Láthattuk, láthatjuk.

2011. febr. 6. 16:01
 9/32 anonim ***** válasza:
21%

Könyörgök, nem betiltani kell... Adjanak, jó, színvonalas műsorokat, akkor majd azt fogom nézni. Addig meg én mondjuk nem nagyon nézek tévét, mert az ilyen Való Világok - nem az én világom :-)

De van, aki SZERETI nézni - ha nem lenne rá igény, akkor nem csinálnák. És hogy ez nem tetszik? Nem kell, hogy tessék.

SZABAD A VERSENY, TESSÉK JOBB MŰSORT CSINÁLNI!

Igen, én vagyok a fogyasztó, tessék jobb, értékesebb műsorokkal MEGHÓDÍTANI engem, nem pedig korlátozni.

Pedro

2011. febr. 6. 16:12
 10/32 anonim ***** válasza:
76%
Pedró: nem akarnak meghódítani téged. A többséget meghódították a szarral. ennyi. A szarra van igény.
2011. febr. 6. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!