Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egyesek miért akarnak betiltat...

Egyesek miért akarnak betiltatni nekik nem tetsző csatornákat, műsorokat, weboldalakat, ahelyett, hogy nem látogatnák ezeket és keresnének olyan szórakozást, ami nekik tetszik?

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 15:00
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

kicsit eltűntem, az oldalon is csak 1-2 helyen jelentem meg (sokak örömére:) hogy vissza is esett a pörgés:D )

bocs, sok az elfoglaltságom, próbálok átadni egy fos melót, de az idióta megrendelők valahogy mindig pont a végén jönnek rá, hogy mennyi mindent akarnak még. Persze nem én szerződtem le velük, tuti, hanem egy ismerősöm, ő és a "kollégái" pedig úgy néz ki k.rvára nem ért ahhoz, hogy hogyan írjanak egy normális szerződést ami mind2 felet védi -.-

bocs, ideg vagyok.

folyt köv:)

2011. febr. 10. 16:36
 32/32 anonim ***** válasza:

Ufff, nem irigyellek...

Semmi baj, természetes, hogy előbb a kötelezettségek - ez meg itt a napi adrenalin :-)

Pedro

2011. febr. 10. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!